Google

Translate blog

onsdag 7 mars 2012

Moderaterna gör det minst riskabla, de slår på de som är svagast.

Arbetslinjen är en våldstendens psykiskt mot de svagaste i samhället. Personer som inte har kunskap eller medel att försvara sig.

Förr kallades detta feghet Då den starke piskade den lille och svage.
Idag kallas det arbetslinjen. Moderaterna är fega, punkt och slut.

De tar de enklaste besluten istället för att göra något som passar alla.
Man hjälper de som redan har arbete, med att ge dem en högre inkomst genom jobbskatteavdrag. Man stjälper ytterligare de arbetslösa och sjuka genom att inte ens låta deras ersättning stiga med basbeloppshöjningar. Följden är att då urholkas ersättningen ytterligare år för år.

Är inte detta feghet och ynklighet, vad är det då? En politik för utvalda grupper på bekostnad av de svagaste. Vi har sett detta genom historien under hela medeltiden, då adeln var skattebefriad och bönder fick betala all form av skatt för kungars krigståg och storhetsvansinne.

Samma sak är det idag, moderaterna slår sig för bröstet och tycker de skapat ett bra samhälle med en ekonomi i balans. Ja, men vad kostar inte detta i lidande för de som ingen anställer, de som utförsäkras från sjukförsäkringen och alla som människor nu fått rätt att diskriminera och se ner på, då sjukas och arbetslösas människovärde trampats på av moderaterna.

Lakejpartierna i alliansen som stöttar moderaterna nämner jag inte, de är som svansen som säger ja till allt en mobbare gör mot sina offer. DE finns inte som egna partier med egna viljor.