Google

Translate blog

onsdag 18 april 2012

Ideologi av idioti. Borg talar som han har förstånd till.

Vi hade ett socialdemokratiskt styre i Sverige under många decennier. Vi fick en välfärdsstat där alla fick det bättre, utan att arbetslösa eller sjuka fick det sämre, utan tvärtom en tryggare och bättre ekonomi. Ingen jagade sjuka för att de inte kunde arbeta. Ingen jagade arbetslösa för att de ingen anställning fick.

Anders Borg, som är ansvarig för jakten under två mandat perioder, där arbetslösa jagas för att de inte får arbete, sjuka tvingas till utförsäkring för att de är sjuka för länge och då inte ser andra lösningar än självmord i många fall, påstår likväl att det skulle bli katastrof om socialdemokraterna vann nästa val.

Uttalandet faller på sin egen omogenhet, orimlighet och naivitet.

Men vill svenska folket fortsätta skicka sjuka in i döden, arbetslösa till socialbidrag och sänka skatterna för de med arbete så inga medel finns till de utan arbete, de sjuka eller pensioner i framtiden, så rösta för allt i världen på Borg och hans likar!
Till slut påstår Borg skrattretande, att det bara är alliansen som kan klara av ungdomsarbetslösheten…

Varför har de då inget gjort sedan 2006 för att lösa den?!
Om någon har visat sin oduglighet i detta så är det alliansen, och anledningen är den usla arbetsmarknadspolitik de driver!