Google

Translate blog

lördag 28 april 2012

Nu skärps snart strypsnaran än mer på de arbetslösa o sjuka. Borg har talat.


Det finns två arbetsplatser jag skulle vägra arbeta på: försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Allt annat är jag öppen för, men aldrig att jag skulle förödmjuka mig till att gå en politiks ärende  i att slå människors ekonomi i spillror.

Många av dessa arbetsplatsers personal hotas och inte är det konstigt att förtvivlade medelsvenskar - som alltid skött sig - nu ska krossas av en omänsklig politiks regler av segregationstänkande av människovärdet!

Sjukskrivningarna ökar nu igen bland svenska folket och det vore ett underverk om inte så skulle skett, när fler och fler krossas ekonomiskt, få får arbete, fas 3 finns kvar och samhällets ledare - med Reinfeldt och Borg i spetsen - säger att ”det är en bra arbetslinje de förespråkar.”

Borg har till och med nu gått ut med att det måste bli en skärpning och ytterligare åtstramning av socialbidrag och bostadsbidrag. Om han önskar få fler uteliggare eller vad syftet är med detta idiotiska påhitt vet vi inte.

Och om Borg, som alltid levt i trygghet, tror att arbetsplatserna då får fler arbeten till arbetslösa, är han verkligen ute i utopins skimmer av fantasiförnimmelser. 


Men jag vet inte, Borg är kanske en science fiction fan som tror  likt Harry Potter man genom magiska ramsor kan lösa problem.  Arbetslinjen är ju ett magisk mantra för alliansens anhängare.

Mantrat eller magiska begreppet ”arbetslinjen” vars betydelse alla har sin egen tolkning av, är ledstjärnan för Borg.