Google

Translate blog

tisdag 21 augusti 2012

I EU:s fotspår ingår all slags slarv med skattepengar.


En middag för 428,255 kr! Vad fick skattebetalarna ut av denna lyx?

Varför bjuda personalen på middagar, spa och vinprovning i tid och otid - med skattepengar?! Varför anses det viktigare att myndigheter ska använda skattepengar till sin personal för fester, spa m.m. än att utförsäkrade ska få behålla sin sjukpenning under hela sin sjukperiod? Vilken kan bli livslång istället för som moderaterna tror att alla sjukdomar har en fast tidsgräns lika för alla, efter denna tid ska den sjuke utförsäkras. Därför skärps sjukförsäkringen kontinuerligt.

Tillväxtverket, vilket ovan handlar om, är en myndighet i EU:s byråkrati vilken vi sluppit om vi inte varit medlemmar i den misslyckade organisation EU är med dess katastrofala penningmarknad.

Vad säger då generaldirektören om ofoget: ”Generaldirektör Christina Lugnet hävdar att Grand Hotel var det ”billigaste alternativet” - men förstår om skattebetalare reagerar.”
Om nu denne direktör förstod detta, varför då låta det ske? Nog kunde personalen ätit dagens rätt för under 100 lappen mot den kostnad det nu blev med 1,476 kr per person, vilken summa direktören påstår var det billigaste de kunde hitta.
Tycker ni på verket att ni är för fina för att äta dagens rätt? SKÄMS!

Det är hit den som önskar kan sända sin protest mot hur de i EU:s namn missbrukar svenska skattemedel:  tillvaxtverket@tillvaxtverket.se

Dagligen läser vi om problem inom Euro-samarbetet, fri arbetskraftsinvandring mm. Men sällan tas enskilda organisationer inom EU upp för skärskådning.

Men nu har en penningslukande organisation som använder skattemedel för att gynna sin personal med förmåner utöver lön visat upp sitt fula tryne. Trixat med bokföringen. 

Utöver denna organisation med sin usla moral har även andra organisationer visat sitt fula tryne med samma omoralism. 

Förutom denna, som även är en organisation av EU-karaktär, har även Trafikverket visat sitt fula tryne 

Nog bör även detta utredas och chefer falla likt ovanstående generaldirektör fick gå - för att de närmsta tre åren få lön men inga uppgifter att göra. Säkert blir det billigare för staten med henne tillgänglig, men utan uppgifter än om hon fått annan befattning. 

Till slut vill jag åter säga följande: Låt EU försvinna för gott, ingen vanlig enkel medborgare har användning för denna mastodontorganisation.

Tilläggas bör även att Lööf - som förfasats över till Tillväxtverkets direktörs slarv - själv är likadan som denne var. Misskötseln är säkert bara toppen av ett isberg…