Google

Translate blog

måndag 10 september 2012

Reinfeldt kommer att gå till historien som den som förstörde mångas liv o tro på framtiden.


Reinfeldt  är en av de som förstört många människors liv och framtidstro. Men även den som gjort det människor med trygghetsbehov  anser viktigast, sänkt inkomstskatterna ett flertal gånger för de som har ett arbete.

Han behöver inte sitta en mandatperiod till för att den vägen bli historisk som en borgerlig partiledare vilken suttit tre mandatperioder. Han är redan historisk genom sin segregationspolitik. Sänkningen av a-kassan och efter det ett idiotstopp för att höja den en enda krona - oberoende av vilka prishöjningar och vilken inflation samhället upplever! Utförsäkringen av sjuka av ren och skär elakhet och en stor mängd självmord bland utförsäkrade efter detta.

Skattesänkningar för de som har arbete men inte en kronas sänkning för de som ingen anställer dessa ska istället bestraffas för att ingen vill ha dem! Ungefär lika utstuderat grymt och förödmjukande som ex. när en skola ska spela fotboll och några elever väljer vilka som ska ingå i deras lag och till slut finns en kvar som ingen vill ha i sitt lag. Denne känner sig värdelös och detta är känslan utförsäkrade från sjukförsäkringen och långtidsarbetslösa i fas 3 anses ska känna sig  genom gratisarbete. 

minskad ersättning, ingen skattesänkning och människors oförmåga till empati.
Utöver ovanstående så är arbetslösheten högre idag än 2006.
Bara det säger mycket om politikens misslyckande.