Google

Translate blog

söndag 23 september 2012

Varför i helv… ska regeringen få dricka gratis sprit på sina flygresor, betalda av arbetslösa och utförsäkrade?!


De arbetslösa och utförsäkrade ska betala efter en högre skattesats än de med arbete och samtidigt segregeras ekonomiskt genom en sedan 2006 fast arbetslöshetsersättning på låg nivå.  De utförsäkrade bara hånfullt utförsäkrande och misstrodda för deras smärta och sjukdom får även de betala.

I denna av alliansen usla människofientliga människosyn ska de - samtidigt som de hånfullt ropar ut sitt mantra ”arbetslinjen” - själva avnjuta gratis sprit på sina resor med flyget. Då de arbetslösa genom sänkt ersättning redan fått betala för 
jobbskatteavdragen, ska de säkert även ses betala för denna sprit till de s.k. ministrarna av arbetslinjen. 

Det är en skam att samma ledare för dessa regeringsledamöter med stormannen själv, Reinfeldt, i spetsen sagt följande eller antytt följande vilket man vill men inte sett bjälken i sitt eget öga:
Citat: ”Fredrik Reinfeldt kräver bättre omdöme efter alla uppmärksammade festskandaler. Men det senaste året har hans egen regering, kungafamiljen och militärens högsta ledning, druckit vin, sprit och öl för drygt 65 000 kronor ombord på de tre statsflygplanen

Men svenska folket har fått en regering som inte kan ses som främlingsfientlig utan istället - vilket är likt detta - arbetslöshets och sjukfientligt.

Man behandlar inte invandrare uselt och människofientligt som i en del andra länder utan istället alla arbetslösa och sjuka som ickevärda en plats i samhället.  

Med en människosyn likt alliansens ses gratis sprit till härskarklassen säkert som helt riktigt, på samma vis som att hånfullt skrika ut sin avsky för arbetslösa och sjuka som tärande bidragstagare.