Google

Translate blog

onsdag 24 oktober 2012

Sjukförsäkringen och dess reglers löjliga försvarstal efter förändringen.


Citat: Den gamla sjukförsäkringens allvarligaste brist var att den saknade tidsgränser för hur länge man kunde få sjukpenning. Slut citat.

Vad säger att en sjuk inte skulle blivit arbetsför om denne fått vara sjukskriven några månader längre än den bortre gränsen? Ingenting. Troligen hade denne blivit detta och haft sitt arbete kvar i samma omfattning som de som fått arbete genom att utförsäkras. 

Samtidigt hade de inte hånats för sin sjukdom genom att utförsäkras och de som utförsäkrats och inte fick arbete hade sluppit att förödmjukas genom att utförsäkras.

Orimligheten i detta om man läser artikeln varifrån  citatet är taget, är att det är en försköning och ett tillrättaläggande av fakta och fiktion för att ge sken av att utförsäkringen var nödvändig och bra för de utförsäkrade.

Inget nämns om de som inte haft rätt till a-kassa och därför kastades ut i ingenting och där många av dessa tog sitt liv eller blev mycket sjukare psykiskt än de var innan de blev utförsäkrade och hade en möjlighet att behandlas eller rehabiliteras.

Skäms och skäms livet ut alla ni som ligger bakom utförsäkringen av de sjuka!
Ni har många liv och kraschade människoöden på era samveten vilket inte ursäktas med att en och annan av de utförsäkrade fått det bättre!