Google

Translate blog

tisdag 6 november 2012

Reinfeldt kan omöjligt se fel - bara rätt - i sin ideologi och sitt mantra ”arbetslinjen”


Citat: Fackföreningarna begriper det, arbetsgivarna begriper det – till och med Folkpartiet begriper det. Alla begriper det, ­utom Fredrik Reinfeldt. I hans värld är en fungerande a-kassa fortfarande ett bidrag som gör folk till kravställande slöfockar. Slut citat.

Hans syn på Sverige är ultrakonservativt i så motto att han inte kan se alternativ när politiken misslyckats totalt, som den gjort i att minska arbetslösheten, och skamligt låter fas 3 antalet öka.

Att sedan fler o fler får allt sämre levnadsvillkor med en usel a-kassa ser han som helt normalt. Tror han verkligen att människor jobbar gratis i fas 3 för att få en usel ersättning av staten istället för att arbeta för en riktig lön?!

Ja, med en politik som nu förs tror Reinfeldt det garanterat och en höjning av ersättningen till fas 3 arbetarna skulle få dem att slöa med sitt gratisarbete, är även det Reinfeldts uppfattning.

Med spänning ser jag fram emot hur länge en sjuk politik kan få finnas kvar innan svenska folket genomskådar den.

Hur länge låter svenska folket staten misshandla sjuka och arbetslösa innan reaktionen kommer?

När lämnas sjuka ifred med sin sjukdom utan att krävas på friskhet efter ett visst datum?

När hjälps arbetslösa till ett arbete med lön istället för att förvaras i fas 3 och tvingas arbeta utan lön med samma uppgifter som andra får en bra lön av?

När vaknar svenska folket i förståelsen i att alla kan bli arbetslösa och alla kan bli långvarigt sjuka?

Att regera utefter fördomar bör inte hålla i evighet. Fördomar är falska och farliga - det visar historien. Att göra ett folk fördomsfullt med statens hjälp skapar framtida stora problem.
Våld och hat.

Stoppa därför denna regim, som måste avgå snarast, likt alla andra regimer gjort, vilka för maktens bevarande konstruerat ett fördomsfullt folk.