Google

Translate blog

onsdag 7 november 2012

Ytterligare bevis på hur människovärdet i Sverige klassificeras av moderaterna.


Citat: Arvodena till riksdagens ledamöter höjs med 1 300 kronor eller 2,3 procent till 58 300 kronor, skriver riksdagen i ett pressmeddelande.
Enligt riksdagens arvodesnämnd ligger löneförändringar under 2012 på arbetsmarknaden till grund för beslutet. Slut citat.

Här finns ytterligare ett bevis på hur man ser på människor. Samtidigt som det ses som en självklarhet att ledamöterna ska ha samma procentuella löneökningar som övriga arbetsmarknaden, ska man läsa mellan raderna att de som har ersättning för ex arbetslöshet ska få det än sämre.

De får detta per automatik genom att basbeloppshöjningar inte utfaller i a-kasseersättningar.

Säkert finns vissa kufiska personer som anser att a-kasseersättningen skulle sänkas med 2,3 % rakt över, nu när de som har ett arbete genomsnittligt fått 2,3 % i löneökning.
Men troligen vågar inte regimen föreslå något sådant, istället har de valt vägen att inte basbeloppshöja - och den vägen få en minskning av arbetslöshetsersättningen efter hand.

En djävulskt ful plan som arbetar utan beslut och utan att de flesta människor förstår det djävulska i detta. Grymheten och det iskalla beräknandet i detta!