Google

Translate blog

torsdag 15 november 2012

Lundsberg lär ut mobbing och pennalism till framtida företagsledare.


Inget nytt, men tänk efter vad det innebär och inneburit. Säkert sitter flera före detta elever i moderaternas riksdagsgrupp och säkert är många moderater i samhället före detta Lundsbergselever.

Då är det inte konstigt att de trycker ner sjuka och arbetslösa när de får makten och möjligheten. De är skolade i att se människor från vilken samhällsställning de har.

De har lärt sig att ”de är eliten och resten av befolkningen är skiten”

De har lärt sig att pennalism är normalt och riktigt. Makt ska behållas med alla medel och själva ska de ses som bättre människor satta att styra genom sitt arv, sitt kapital och här ingår även det nätverk av likasinnade de fått genom skolans metod att skapa ledare.

Det finns hur mycket som helst av ledarkurser, konsulter som lever på att undervisa i all slags teorier om ledarskap. Men glöm inte att dessa kurser är för lägre chefer mm.

I toppen finns bl.a. före detta Lundsbergselever (troligen är Lundsberg inte ensamma om att utbilda utefter pennalism, säkert finns detta i andra elitskolor också) och här gäller andra regler än nyskapade ledarteorier.

Kanske skulle inträdeskravet till Lundsberg vara att nya elever måste tåla ett kvastskaft i baken utan att klaga för medier…