Google

Translate blog

tisdag 27 november 2012

Mycket bra förslag från S vilka hånas offentligt av KD:s HägglundCitat: I lag och förordning reglera personaltäthet och kostnader så att privata alternativ inte blir väsentligt billigare än offentliga, för att undvika vinst på bekostnad av kvalitet. Slut citat.

En självklarhet som Hägglund gisslar offentligt och anser helt fel. Nog förstår en sunt tänkande människa att kvalitet går före vinstintressen!

Citat: Se över ersättningssystemen inom välfärden så att de ersätter utförare för ”reella behov och de kostnader som finns”. Slut citat.

Även detta gisslar Hägglund. Hur människan tänker som kallar sig kristen och inte anser att ovanstående är en självklarhet som han som sådan - med alla medel -borde stötta, är en gåta.

Citat: Stoppa onödig resursförbrukning genom att låta politiker avgöra om det finns underlag i form av elever eller vårdtagare innan en ny verksamhet får tillstånd att börja. Slut citat.

Till slut gisslas oförståeligt även vad som står i citatet ovan. Nog bör underlag finnas för att starta en verksamhet och inte överetablering som enbart konkurrerar verksamhet med priser för att ge maximal vinst inom vård o omsorg betalad av skatter och offentliga medel, om nu inte avgifter ska införas så segregationen av samhället fortsätter.

Hägglund är en gåta och en otroligt kall sådan. Kapitalist ut i fingrarna men det är hans ensak.

Vad som retar mig är att han har mage att kalla sig kristen! Isåfall är han ultrahögerkristen av det slag vi har i USA.

Hans otroliga uttalanden efter varje citat ovan kan läsas genom att klicka på blåtonade Citaten. Här kan en otrolig verklighetsuppfattning i flumbegreppet ”arbetslinjen” kanske uttolkas.