Google

Translate blog

måndag 3 december 2012

Moderaterna måste bort innan Sverige blir ett av Europas mest segregerade länder.


Citat: Regeringen – eller i vart fall Moderaterna – menar att a-kassa och sjukförsäkring gör människor lata. Anders Borg har till och med vågat sig på att sätta ett pris på en höjning av a-kasseersättningen. 30 000 jobb skulle det kosta, enligt finansministern.
Oppositionen – och allt fler andra i det svenska samhället – anser att urholkningen av trygghetssystemen nu gått så långt att de hotar det svenska samhällets omställningsförmåga, och naturligtvis enskilda människors vardag. Arbetslöshet ska bekämpas med utbildning, matchning och stöd, men inte genom att göra människor fattiga. Slut citat.

Det går att ta upp hur många exempel som helst för att visa hur moderaternas politik misslyckats i sin arbetslinje, om den menats som att alla ska få ett arbete.

Det går att ta upp hur många exempel som helst för att visa hur svenska folket segregerats ekonomiskt, i de med arbete och de utan.

Att visa upp hur detta fortsätter, utan aktiv påverkan genom ex att arbetslöshetsförsäkringen urholkas per automatik genom att den inte höjs ens med basbeloppshöjningar, har jag gjort många gånger.

Hur självmord följer utförsäkringens obarmhärtiga idé.

Men jag är rätt ensam om att försöka få människor att förstå detta. Ännu är allianspolitikens anhängare otroligt många, fastän den går ut på att ge till de med ett arbete och ta från de som inget arbete har.

Att bedriva en sådan politik utan att ge arbetslösa alternativet ett arbete eller inte är skandal! Att istället sända dem, efter en viss tid, till evighetsprojektet fas 3 är att ge upp och förvara människor där förvararen får en inkomst och den förvarade en låg och snabbt minskande ekonomiskt standard!
Att utförsäkra till, i många fall, socialbidrag är en förödmjukande handling riktad mot de sjuka.

Likväl ses Reinfeldt som bäst att regera landet. Varför?!

Svar: mutor. Jobbskatteavdrag.

Det sista kommer säker till valet 2014 och detta gör att alliansregimen inte försvinner till historien förrän efter valet 2018.