Google

Translate blog

onsdag 12 december 2012

Reinfeldt smarta drag för att vinna 2014 års val.


Mobilisera trupperna av moderater och ge de som tvekar en puff till att gå till valurnan eller de som funderar på att rösta på ett annat parti dåligt samvete, blir draget.
”Tyck synd om oss som gjort så mycket för er som har ett arbete och hjälp oss behålla makten” är budskapet genom följande uttalande av Reinfeldt.

Citat: Han fortsatte med att ­betona det ovanliga i att partier vinner val tre gånger i rad.

– En och annan vinner en gång, det är rätt okänt att de vinner en gång till. Och att de vinner en tredje gång tror jag inte ens att det går att dokumentera i vår tid, med våra förutsättningar, sa han. Slut citat.

Historielösheten är total i Moderaternas ledning, vi kommer ihåg Arkelstens dumheter.


Men Reinfeldt är inte mycket bättre. Detta har hänt många gånger under 1900-talet att en regering suttit minst tre mandatperioder. Senast var det Ingvar Carlsson och Socialdemokraterna som vann valet 1990. 

Reinfeldts avsky för de utan arbete, de långtidssjuka och rädslan för att dessa grupper ska få det bättre ekonomiskt om moderaterna faller ur regeringsställningen, får allsköns finter att florera bland uttalandena från alliansen.

Snart kommer fördomsfulla uttalanden att florera om hur människor hellre lever på bidrag än arbete om de får mer i a-kassa eller sjukpenning att skalla i vårt land igen.

Alliansens propagandister är sluga, inte dumma, vi som inte önskar dessa egoister i maktställning måste försöka avslöja deras finter och hoppas människor ser och förstår dessa. Om de gör det är alliansens saga all valet 2018. 2014 är förlorat, då de har ett trumfess kvar, det femte jobbskatteavdraget.

Däremot kan de inte vinna senare med ett sjätte jobbskatteavdrag, svenska folket är redan nu (till viss del) förstående av att dessa avdrag innebär segregation av svenska folket och det skapar framtida problem om detta fortsätter.