Google

Translate blog

måndag 24 december 2012

SD ökar, skandaler betydelselösa i sammanhanget, istället kan de ses som grogrund för fler anhängare.


Citat: Medan Moderaterna och Socialdemokraterna kämpar för att fånga medelklassväljarna i storstäderna finns det en frustration bland många väljare över ökande klyftor och utanförskapet och det finns inte någon stark opposition som kan kanalisera den känslan. Här finns grogrunden för SD och med en insomnad opposition finns det ingen som kan mobilisera mot SD trots att de nu på flera sätt visat sitt rätta ansikte, säger Henrik Oscarsson. Slut citat.
Media avslöjar den ena skandalen efter den andra i SD:s ledning och ledamöter får avgå. Vad händer då? Ingenting, när det gäller sympatisörer. De är lika många ändå.
Hade samma sak hänt bland ex socialdemokraterna eller de rödgröna hade sympatisörerna med det parti skandalerna varit per automatik minskat sympatin för detta parti.
Media kan inte stoppa uppgången för SD, vilka uttalanden eller våldshandlingar dess ledning än gör, om dessa är riktade mot invandrare.
Vad detta visar är att vi relativt snabbt är på väg in i 1930-talets stämning i Europa. Sverige är inte ensamt.
Ungern ligger bland täten i det Europa vi skapat i våra dagar.

Citat: Ge oss en lista på alla judar i regering och parlament. De är potentiella landsförrädare. Slut citat.

Det krävde i måndags Márton Gyöngyösi, som är gruppledare i parlamentet för det ungerska extremhögerpartiet Jobbik.
Framtiden är mörk, stöveltrampet börjar ljuda i Europa igen. Sympatisörerna säger inte nej till våld utan ser detta som ett medel. En lavin är satt i rullning och troligen är det försent att stoppa den.
Alliansens politik är även den grogrund för missnöje genom sin segregation av arbetssökande, utförsäkring av sjuka och fördomsspridande politik där bidrag blivit ett nedsättande ord.
Myndigheter behandlar därför människor som ting, se följande länk.
En framtid är på väg, som kanske ännu merparten inte önskar, men vilken inte kan stoppas, då varken rödgröna eller allianspartierna i vårt land - likt partier i andra länder - inte önskar debattera med de partier som nu sakta men säkert tar makten i Europa. GOD JUL!