Google

Translate blog

lördag 29 december 2012

SD är här för att stanna, inget säger något annat. Övriga partier blundar och mumlar.


De rödgröna gör vad alliansen även kommer att göra i framtiden, gör upp med Sverigedemokraterna för att få igenom sina förslag.
Det är inget konstigt med detta. Ett parti som snart har 10 % av väljarna kan inte nonchaleras, utan måste ses som ett parti som är lika viktigt som de mindre partierna, ex Centern och Kristdemokraterna.
Att göra på annat sätt vore odemokratiskt och respektlöst för demokratin och svenskars politiska åsikter.
Man kan tycka vad man vill om SD:s politiska åsikter, men då både de rödgröna och alliansens partier nekat debatt eller inte ens tagit SD som ett seriöst parti, blev följden denna, SD ökade.
En självklarhet, att inte ta ett parti på allvar utan icke låtsas om det i debatterna resulterar i ilska hos många svenskar och ökar populariteten, i en tid då arbetsmarknadspolitiken misslyckats totalt, fas 3 fortsätter skörda offer och alliansen likväl fortsätter sin misslyckade politik, för att ekonomisk segregation av sjuka och arbetslösa ska fortgå.
Man ser segregationslösningar enbart riktade till invandrare och inte för svenskar. Man ser inte - eller vill inte se - att svenskar sedan generationer nu är lika segregerade som invandrare i många fall.
Man behöver bara säga fas 3, utförsäkring eller jobbskatteavdragens segregationstanke och nivån på a-kasseersättningen för att förstå utanförskapsbildandet, konstruerat av ”Nya arbetarpartiet” Moderaterna med anhang, i alliansens ideologiska flummantra arbetslinjen.