Google

Translate blog

söndag 30 december 2012

Reinfeldts regim valde ”i arbetslinjens namn” barnfattigdom i Sverige.


Citat: Det finns saker man inte riktigt får prata om i Sverige. Som att barnfattigdom i grunden handlar om politiska val.

Enligt Rädda barnen, som presenterade sin årliga rapport om barnfattigdom i går, är 242 000 barn i Sverige fattiga. - - - Fredrik Reinfeldt har valt att det ska vara så här. Han valde det när han drog ner a-kassan och tryckte människor ur sjukförsäkringen. Därför att arbetslösa och sjuka har barn. Slut citat.

Men svenska folket har lika stort ansvar som Reinfeldt för detta, då han öppet gick ut med detta och svenska folket - genom två val - sa ja till detta!

Vi har en demokrati och svenska folket kan säga vilken politik de föredrar vid varje val. Detta har de gjort - vi vill ha utanförskap och segregation - skrek svenska folket ut, genom sitt aktiva val för detta vid valen 2006 och 2010.

Enligt opinionsundersökningar anses fortfarande Reinfeldt som bäst när det gäller att regera Sverige. Juholt - som ville stoppa utförsäkringen, fas 3 och urholkningen av a-kassan - hånades i media för detta och svenska folket sa direkt nej till allt Juholt sa. Resultat: han fick avgå. Hur det går för Löfven får framtiden utvisa.

Så utsorteringspolitiken är skapad av nya moderaterna och svenska folket har sagt ja till denna politik likt många nu börjar säga ja till Sverigedemokraternas politik.

Hårdare tag önskas mot de som inte anses passa in i svenska folkets nya folkhem - där enbart de med ett arbete räknas som fullvärdiga medborgare!