Google

Translate blog

måndag 28 januari 2013

Centern försvinner, Borg gör bort sig och arbetsmarknaden är totalt misslyckad, detta är Sverige idag.


Citat: Öppna gränserna och välkomna alla som vill komma till Sverige.
Aftonbladet kan i dag avslöja att Centerpartiet öppnar för helt fri invandring.
– Alla som vill ska kunna få skapa sig en framtid här, säger Per Ankersjö, ordförande i partiets idéprogramsgrupp. Slut citat.

Detta säger Centern på fullt allvar i en tid då arbeten i Sverige inte räcker till alla och svenska folket reagerat genom att ge fler röster till Sverigedemokraterna vilka anser tvärtom.

Centern kan nästan säkert glömma att vara med i nästa regering, i alliansens gäng. Ett uttalande som ovan ger knappast fler röster.

Citat: För svensk del lyckades Anders Borg emellertid sjabbla bort korten.
Den svenske finansministern viftade med ett tomt hot om veto och det hela slutade med att Sverige hamnade helt utan in­flytande.

Det är oroväckande. Inte bara för att Sverige mycket väl hade kunnat behöva den stabilitet som en bankunion skulle ge (vi kallar andra länder oansvariga men har själva en av Europas högsta nivåer av privat skuldsättning) Nej, det är framför allt oroväckande för att det tyder på en allmän brist på strategi från regeringens håll i denna omvälvande tid för ­Europa. Slut citat.

Borg blev som sagt utan inflytande genom sin sturskhet och Sverige får klara sig bäst det kan. Bäst hade i nuvarande läge varit att helt lämna EU. Borgs dumheter kan annars ge Sverige problem, då vi som medlemmar blir utan inflytande i denna fråga, och säkert mest blir en betalande part till andra skuldtyngda länder.

Och detta i ett land med en havererad arbetsmarknadspolitik snart grundad enbart på bidrag till arbetsgivare som inte önskar dessa.

Citat: Tusentals ungdomar är på väg mot fas 3. Vad tycker du om det?
– Det här är bilden av en havererad arbetsmarknadspolitik.Vad innebär det för ungdomarna?
– Det är en fullständig katastrof. Alltså, fas 3 är en återvändsgränd. Det är redan från början konstruerat som en återvändsgränd. Det var ju tänkt för den som aldrig kommer att kunna få ett riktigt jobb. Och att placera unga människor som har 40-45 år framför sig i yrkeslivet, det är ju helt orimligt. Slut citat.
Ja, vad ska man säga?
Kanske ”Välkommen till Nya Arbetarpartiet Moderaternas Drömsamhälle” med betoning på drömmar utan verklighetsförankring!Inga kommentarer: