Google

Translate blog

tisdag 15 januari 2013

Löfven har rätt, men drar kanske ändå fel slutsats. Lyssna även på medföljande följande visa från youtube. Den är värd att lyssna på.


Citat:  – Jag vill vara väldigt tydlig med det. Om man skapar ett samhälle med ökade klyftor och större social otrygghet, då lägger man grunden för den här typen av partier. De allra flesta människor som säger sig sympatisera med SD är inte främlingsfientliga i grunden, men många av dem är rädda och oroliga när det gäller jobben.
Han anser också att Miljöpartiet bidragit till situationen genom att skapa en migrationspolitisk uppgörelse med regeringen som ökat arbetskraftsinvandringen från länder utanför EU med cirka 10 000 personer per år.

– Det underlättar inte problemet.  Slut citat.

Alliansens politik skapade som vi vet ett segregerat samhälle med ökade klyftor mellan de med arbete o de utan och segregationen och utanförskapandet är inte slut ännu. För varje år urholkas ersättningen från a-kassan och för varje år ökar antalet fas 3 arbetare!

Nog skapar det avsky för de värderingar som nu råder i Sverige!
Ju fler som hamnar i utanförskap desto större risk för problem. SD ökar säkert på grund av just det Löfven påtalar. Men en lavin som satts i rullning är svår att stoppa.

Här finns även en kort visa om sjukförsäkringen  från youtube som jag anser vara värd att lyssna på.

Jag misstänker att inte den politik som skapat utanförskapet - konstruerad av Reinfeldt o co - är menad just att skapa en grund för SD och att det i moderaternas - eller kanske hela alliansens framtidsplaner - är menat en regeringsbildning med SD.

Öppet kan man självfallet inte ännu gå ut med detta, inte förrän SD blivit än större o måste ingå i en regeringsbildning, om inte en stor del av svenska folkets sympatiparti ska nonchaleras, vilket skulle skapa än mer SD-anhängare och protester.

Just nu nonchaleras SD i mycket och jag tror att det är medveten politik av alliansen för att öka SD:s anhängare, så att de sedan vid valet 2018 - tillsammans med moderaterna – kan bilda en regering.

Vi ska inte glömma att moderaterna redan nu talar om att åter kalla sig konservativa, och SD är detta, när det gäller många värderingar i samhället 

Mitt tips är ovan och jag tror inte jag har fel. Dock är jag lika säker på att SD inte kommer med i en regering 2014 - först 2018 sker det.

Inga kommentarer: