Google

Translate blog

onsdag 16 januari 2013

Två pumor kämpar med oss som vill få ett stopp på fas 3 idiotin


Arbetsförmedlingens paragrafrytteri och statens flathet då det gäller hur arbetsmarknaden fungerar är något få har kunskap om eller bryr sig om i jobbskatteavdragens Sverige.

Men några kämpar finns, medan andra ger upp,  vissa kommer o går de ger upp. Socialdemokraterna gav upp och anser nu att riksdagsbeslutet att fas 3 ska bort vilket togs sommaren 2011 inte ska nämnas mer som jag förstår.

Men det finns också kämpar som inte ger upp och då menar jag bland annat dessa. Två kvinnor som jag tror aldrig kommer att ge upp. Jag kan bara beundra deras tror och vilja och hoppas att deras kamp ska leda till att fler vaknar och bryr sig. Att det ger kurage för de i fas 3, de som nekats arbete av arbetsförmedlingen och istället hamnat i fas 3.

De som ingen bryr sig om  de som är utanför samhället idag sedan Reinfeldts konstiga arbetslinje konstruerades. De som utförsäkrats till ingenting de som inte nämns i statistiken.

Varför inte höra denna visa från you tube. Mycket bra.


De segregerade de som är arbetslösa sedan länge. Här kämpar pumorna. Lyssna på dem.  Två you tube filmer kommer här. Ett och Två.


Kämpa på Paula och Pernilla låt ilskan flöda jag stöttar er! Väck svenska folket och politikerna.Inga kommentarer: