Google

Translate blog

onsdag 12 juni 2013



Citat: Reinfeldt försökte spela ut att regeringens åtgärder fungerar – detta till skillnad från de rödgrönas linje med bidrag och ledighet, enligt statsministern.
– Jobben kommer att avgöra valet 2014. Då ställs regeringens jobblinje mot de rödgrönas bidragslinje, sa Reinfeldt. Slut citat

Läs och begrunda vad karlen säger. Han påstår att arbetssökande är tillhörande det som förr sas om alkoholister som satt på torget att de tillhör ledighetskommittén.

Detta är synen på folk som tvingats till  ekonomiska försämring under alliansens misslyckade arbetslinje vilken ska tolkas som arbetssökarelinje inget annat.

Jobb har alliansens totalt misslyckats med. Arbetslösheten är högre idag än 2006.
Men att det ger mandat för att förödmjuka de arbetssökande och sjuka med personliga skamgrepp som att kalla arbetssökande lediga och därför inte berättigade till en ekonomisk standard det går att leva på är bottenrekord i uttalande av en seriös partiledare.

Det kallas standardsänkning det alliansens gjort att hålla kvar a-kassan på samma belopp som 2002 och att sänka ersättningen under en svår tid från 80% av a-kassan till 65%  för de som mest behöver pengarna de långtidsarbetslösa är skandal. Utöver det ligger summan fast oberoende av inflation eller avgiftshöjningar för att den vägen försämras per automatik.

Ja Reinfeldt jag hoppas debatten inför valet blir jobbfrågan där har ni inget att komma med det har ni bevisat i snart 6 år förutom att ni utöver utförsäkring av sjuka, sänkt arbetslöshetsförsäkringen, tvingat fler att söka socialbidrag och som grädde på uselheten infört 4 jobbskatteavdrag och nu tänker införa ett femte och vinna valet på det genom människors egoism och fördomsfullhet.

Jag hoppas ni försvinner in i den mörka nutidshistorien och att framtida forskare kan ge en förklaring till varför er människosyn var som den var under vår nutid och hur ni kunde genomföra en segregationspolitik och skapa utanförskap genom att påstå att ni skulle stoppa detsamma. 

Inga kommentarer: