Google

Translate blog

onsdag 12 juni 2013

Reinfeldt panikslagen i sista debatten för sommaren. Allianspartierna hotar men menar troligen tvärtom i handlingar mot svenska folket.

Allianspartierna går fram med följande uttalande




Citat: Vi fyra Allianspartier kan bygga Sverige starkare när andra länder tvingas strama åt. Så fortsätter vi att göra Sverige till ett ännu bättre land att leva i Slut citat.

Den arbetslöse eller sjuke känner detta uttalande som ytterligare ett hot om sämre a-kassa inga jobb men större kontroll av att det söks obefintliga jobb. Den sjuke hotet om skärpning av sjukpenning och fortsatt utförsäkringar.

Utöver det hotet om snabbare segregation ekonomiskt med ytterligare ett jobbskatteavdrag.

Troligen ska dock citatet ovan tolkas som att du som arbete har ska vi ska se till  får ett jobbskatteavdrag till och du arbetslöse skyll dig själv vi ska minska och försämra din ekonomi så länge du inte hittar ett arbete att detta inte finns betyder inget.


Reinfeldt agerar i panik nu och talar efter sitt förstånd utan att tänka först. Citat: - Det finns inte en siffra att räkna på, inte ett löfte att följa upp, det finns ingenting, bara prat, tomma ord, säger Reinfeldt. Slut citat.

Att Reinfeldt börjar förstå att det är hans parti och alliansens som ingen politik har längre mer än bevarandepolitik av segregationen av arbetslösa i förhållande till de med en arbetsgivare vet han. Det finns bara en sak han nu kan locka svenska folket med för att behålla makten. Ett ytterligare jobbskatteavdrag. Utöver det blir det hån mot arbetslösa och sjuka i form av att skrika ut att dessa ska ses som bidragstagare som egentligen kan arbeta och skulle göra det om de sökte fler jobb.

Att sprida fördomar om en grupp i samhället var lyckosamt för Hitler och kan eller är det även för alliansen.

Dock tror jag inte vi får utrotningsläger av arbetslösa och sjuka i vår tid men likheterna i spridning av propaganda mot utsatta grupper finns och det är alltid något som ger frukt om staten och lagen ger möjlighet till detta. Och det ges sedan 2006 i Sverige sedan kan man tycka eller låtas inte se det bäst man vill.

Kommer detta att lyckas? Chansen är stor då svenska folket likt tyska folket i arbetslöshetens spår under 1930-talet  vill se syndabockar och plåga dessa.


Inga kommentarer: