Google

Translate blog

tisdag 23 juli 2013

Arbetsförmedlingen agerar, deras generaldirektör talar i nattmössan.Citat: I dag är 34 000 personer inskrivna där. Det mest oroväckande är att gruppen med unga under 25 år fortsätter att öka – trots att Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist så sent som förra året förklarade att det råder nolltolerans mot ungdomar i fas 3.

Sedan dess har antalet personer under 25 år på arbetsmarknadens slutstation ökat med 65 procent, uppger tidningen Arbetet.

Men mörkertalet är stort. Vissa strun­tar hellre i att fortsätta gå till Arbetsförmedlingen än att hamna i fas 3. - - - I värsta fall kan du bli kvar i fas 3 till pensionen. Slut citat.

Självklart är det bättre för unga att sluta gå till arbetsförmedlingen istället för att hamna i fas 3 då de där riskerar stämplas för livet som arbetsodugliga.

Att segregeras som människa i utanförskap är något alla bör undvika, att inte söka jobb genom arbetsförmedlingen och inte ingå i fas 3 som arbetslös ger betydligt större möjligheter i framtiden till jobb eller att slippa stämplas som en av de som ingått i fas 3.
Fas 3 är den ultimata stämplingen av en människa som värdelös och denna fas måste alla som har ekonomisk möjlighet försöka undvika för sin egen framtids skull. Det handlar då i första hand om de unga. Äldre kan och blir ofta kvar till sin pension i åtgärden.

Som vi ser ovan säger generaldirektören en sak och arbetsförmedlingen gör en annan, så henne kan vi bortse från när det gäller uttalanden då de inte blir mer än ord och istället ser vi på verkligheten.

Segregation är av ondo sedan kan alliansen säga vad de vill, deras segregationspolitik är av ondo och förstör framtiden för många människor!


Inga kommentarer: