Google

Translate blog

lördag 27 juli 2013

Göran Hägglund hånade oppositionen och de arbetssökande under Almedalsveckan, är det ett värdigt uppförande av en partiledare som kallar sig kristen?! Han hotade även de arbetssökande med ett nytt jobbskatteavdrag.Med detta hånade han partier som inte vill se människor förödmjukas i fas 3, inte utförsäkra sjuka och inte se hur arbetssökande ska få det sämre år för år.

Är detta kristet?! Ingen som läst Jesus budskap och evangelierna skulle svara ja på den frågan!

Här är exempel på en ”kristen” partiledares uttalanden:

Citat: I en påhittad scen raljerade han om hur oppositionens partiledare inte ens kunde samsas om vilket sällskapsspel de ska roa sig med, och avslutade:
– Det enda de till slut kan enas om – det är rappakalja. Slut citat.

Med det visar han hur han ser på alla de som lider ekonomiskt under Kristdemokraternas fas 3 och den usla ersättning a-kassereglerna ger en arbetssökande. En ersättning de var med om att sänka för de som varit arbetslösa länge så fort de fick makten. En ersättning som legat still sedan dess.

En lön som inte innefattas av jobbskatteavdrag, fastän många gör ordinarie arbetsuppgifter under slutstationen för arbetssökande, fas 3. Fas 3 är det totala misslyckandet för arbetsförmedlingen och politiken!

Ett hån mot de som gråtande och sjuka kraschar helt ekonomiskt vid utförsäkring och där vissa inte ser någon annan utväg än döden.

Dessa vill oppositionen hjälpa genom riktiga arbeten med lön för de som idag är i fas 3. Stoppa utförsäkringen av sjuka.

Det är detta Göran Hägglund kallar rappakalja.

Jag vet - och alla andra kristna med mig - vad Jesus skulle gjort om han kommit nu och sett någon kalla sig kristen och uppföra sig som Göran Hägglund gör.

Det hade varit hårda ord och en motsatt makt hade njutit, vilken får ni själva fundera ut men den är mörk, mycket mörk och har många gånger visat sitt fula tryne genom historien och påstått sig vara kristen mission, häxjakten på 1600-talet, inkvisitionen och korstågen är några exempel.


Inga kommentarer: