Google

Translate blog

onsdag 24 juli 2013

Jobbskatteavdrag ger inte fler jobb. Medan höjda skatter ger bättre vård, skola och omsorg då dessa områden behöver kapital.Genom besparingar i vården och nedlagda avdelningar för att klara ekonomin har människor inte fått vård i tid. Personalen är stressad och vad gör då politikerna av idag. Jo, arbetar med målet att ytterligare tvingas till besparingar genom att påstå att ytterligare ett jobbskatteavdrag bör införas!

Citat: På akuten i Malmö kan patienterna få vänta i timtal på grund av personalbrist och för få vårdplatser. Även akuten i Lund har en liknande situation och hotas av böter på över fyra miljoner kronor om arbetsmiljön inte förbättras. Slut citat.

Citat: Socialdemokraternas finansministerkandidat Magdalena Andersson gick på DN Debatt i går tillrätta med regeringens ekonomiska politik. Andersson anser att regeringen måste tänka om och satsa på framtiden.
--”Sänkta skatter har fått gå först. Skatterna har under de senaste åren sänkts med 120 miljarder kronor.”
Det är jobbskatteavdragen som sticker Magdalena Andersson i ögonen. Vill hon alltså avskaffa dem? Nej, hon skäller oavbrutet, men har lovat att inte röra dem om Socialdemokraterna vinner valet. Slut citat.

Tyvärr vågar inte heller Socialdemokraterna ta tag i dessa förb... segregationsskatteavdrag vilka enbart segregerat arbetslösa i förhållande till de med ett arbete och ger mindre pengar till vård och skola och annat elände.

Dessa avdrag bör tas bort men då skulle svenska egoister påhejade av moderaterna rösta fram alliansens avskyvärda politik igen några valperioder!

Reinfeldt skulle än högre ropa ut sin avsky för personer som tar emot bidrag. Bidrag har blivit ett skällsord de senaste åren förutom om de betalas till arbetsgivare då kallas det stöd. Stöd är et begrepp med lika hög status som bidrag är lågt.

Vad som behövs är  kapital för att anställa fler inom vården och bygga upp fler vårdplatser. Självklarheter egentligen, då minskas även arbetslösheten.

Sedan påstår, om det är ledaren i GP, följande: citerar: i sin artikel skriver Magdalena Andersson att Fas 3 i arbetslöshetsförsäkringen skall ersättas med riktiga jobb i välfärden. Att det behövs utbildning i exempelvis äldreomsorgen och att många i Fas 3 är så funktionshindrade att de inte kan ta ett ”riktigt jobb” väljer hon att bortse från. Slut citat.

Samtidigt påstår andra konstiga moderater i propagandasyfte följande:

Citat: Under 2012 vad det totalt 49 443 personer som var inskrivna i sysselsättningsfasen, varav 15 813 lämnade åtgärden under året. Hela 9 256 personer gick direkt till någon form av arbete. Utöver dessa var det ytterligare ett antal som gick vidare till en utbildning. Detta ska jämföras med att mindre än en procent gick vidare till arbete eller utbildning från de gamla socialdemokratiska plusjobben. Slut citat.

Detta är enbart propaganda och ingen sanning. I denna artikel påstås även att människor är nöjda med at placeras i fas 3.

Jag garanterar att ingen normalt fungerande människa anser att fas 3 är bra! Ingen som är placerad i fas 3 är nöjd med sin ekonomi. Att få 65 % av sin a-kassa - vilken inte höjts sedan 2002 - är ingen höjdare, inte heller de med försörjningsbidrag är nöjda!

De som hade plusarbete hade en avtalsenlig lön och den lönen var de i många fall nöjda med i motsats mot vad de i fas 3 får idag, när de arbetar eller i andra fall sysselsätts för.

Inga kommentarer: