Google

Translate blog

tisdag 30 juli 2013

Moderaterna - med Kent Persson i spetsen - hotar svenska folket med ytterligare ett jobbskatteavdrag!


Citat: Nya Moderaterna vill fortsätta att stärka arbetslinjen och göra det mer lönsamt att arbeta genom ytterligare jobbskatteavdrag riktade framför allt till låg- och medelinkomsttagare. Vi vill stärka förutsättningarna för fler och växande företag, fortsätta återupprättandet av kunskapslinjen i skolan och satsningarna på utbildning. Så når vi de unga som är i störst behov av stöd.
KENT PERSSON (M) partisekreterare Slut citat.

Detta utan att den långtidsarbetslöse eller arbetssökande får ett enda öre mer utan sitter fast i samma a-kasseersättning som 2002 minus 15 % om denne är långtidsarbetslös!

Resultat, utanförskap och ytterligare ekonomisk segregation när än ett jobbskatteavdrag införs, plus årliga löneökningar för de med arbete och prishöjningar och inflation.

Skämmas kan inte Kent Persson, utan på fullt allvar anser han detta ska ge arbetsgivare mer behov av arbetskraft och den vägen minska kön av arbetssökande!
Kan en politik vara mer naiv? Nej!

Men sanningen är inte att ovanstående ska ge fler jobb utan skrämma de med arbete och de få som har kontakter till att ta ett arbete oberoende av hur låg lön de får annars hamnar de bland de segregerade och får i slutänden arbeta gratis som fas 3are till pensionen.

Alliansens politik är ett enda hot mot de som inte har arbete eller är sjuka! Vill svenska folket ha en sådan regim 4 år till enbart för att få några hundralappar mer i plånboken i månaden genom ytterligare ett jobbskatteavdrag?!
Troligen, då många inte kan se sig själva som arbetssökande eller långtidssjuka.


Inga kommentarer: