Google

Translate blog

söndag 14 juli 2013

Socialminister Hägglund visar sin syn på människovärde och troligen ska det ses som ”arbetslinje” det också.Citat: Västernorrland fick vänta så länge på återbesök hos ögonläkare att det misstänks ha lett till synskador. Det konstaterade socialstyrelsen i en tillsynsrapport 2011.
Myndigheten skrev att "en av anledningarna till de långa väntetiderna var att ögonkliniken hade fått tydliga påbud om att prioritera remisspatienter och nybesök för att klara vårdgarantin - - - Hägglund svarade: "Det finns inget stöd för det även om Läkarförbundet påstår det."- - - Göran Hägglund: Slarva inte! Se till att det blir en konsekvensanalys gjord innan fler reformer genomförs. Och ge uppdraget till rätt socialstyrelse. Du vet, den där socialstyrelsen som sköts av verklighetens folk. Slut citat.

Hägglund vägrar inse fel på sina reformer därför att det enligt alliansens mantra ”arbetslinjen” inte finns fel i de reformer som tas.

Vårdgarantin konsekvensutreddes inte innan denna antogs då det skulle visa just ovanstående, vilket var meningen, inte ett fel som nu uppdagas.
Att det skulle motverkats genom större läkartäthet skulle inte gett rätt effekt enligt ”arbetslinjens” dolda agenda.  Det skulle blivit för dyrt och pengar till det den s.k. arbetslinjen ska innehålla - ett femte jobbskatteavdrag inför valet 2014 - skulle blivit svårt att få pengar till.

Nu gäller det pengar till detta, som vi vet för att locka svenska folket att egoistiskt enbart tänka på sig själva (de som har ett avlönat arbete) och inte snegla på arbetssökande, fas 3are eller utförsäkrade och sjukas ekonomi eller ökande segregation ekonomiskt i samhället.

Vårdgarantin enligt Hägglund och alliansens s.k. arbetslinje innebär att de som snabbt kan komma ut i arbete igen ska prioriteras i vården.

Snabbt komma till läkare för att snabbt komma i arbete igen. De svårt sjuk som knappast kan komma i arbete snabbt eller kanske aldrig igen får snällt vänta på återbesök till sin läkare, oberoende av vilka konsekvenser det kan få, som vi såg ovan.
En förändring av människovärde kan vi inte få så länge Hägglund går i Alliansens (moderaternas) ledband.

Vad som retar mig mest är att karlen kallar sig kristen och ska ha kristna värderingar men tar beslut och försvarar dessa, vilka är enbart segregerande och onda och att majoriteten av svenska folket stöttar detta!Inga kommentarer: