Google

Translate blog

fredag 2 augusti 2013

Annie Lööf fantiserar vidare, ord utan mening kom ur henne igen. Löfven vill att vi ska få en demokrati igen och det behöver vi, fas 3 finns ju kvar!Nu påstår hon att hon vill ändra ”arbetslinjen” till att den ska ge arbeten. Jaha, vad betydde ”arbetslinjen” innan, kan det vara det jag hela tiden påstått, arbetssökande? ”Arbetslinjen” är en arbetssökarlinje och nu vill Lööf att den istället ska innebära att arbetssökande ska få arbete.  Lööf? Ord man får ta med en stor nypa salt.

Citat: – Jag vill ju se sänkta arbetsgivaravgifter, slopad andra sjuklönevecka, kraftigt minskat regelkrångel, men också ett gediget lärlingssystem. Vi behöver en jobbskaparlinje. Den arbetslinje vi har är halv, vi behöver också fokusera på efterfrågesidan och de som skapar jobben, sade Lööf till TT före talet. Slut citat.

Annie Lööf, fas 3 löser inga problem, enbart segregation av arbetssökande kontra de med arbete. Jobbskatteavdrag ger inte fler arbetstillfällen. Fråga vilken arbetsgivare som helst!

Att istället ge arbete med avtalsenlig lön som vi hade i beredskapsarbete eller plusjobb för långtidsarbetslösa och som nu Stefan Löfven önskar igen, det ger arbete och möjlighet att leva på den lön detta ger. Att slopa kontrollhysterin som staten ger order om till arbetsförmedlingarna av arbetssökandes jobbsökeri istället för att hjälpa kontaktlösa arbetssökande till arbetsgivare är inget som ger jobb.

I september skärps kontrollhysterin av arbetssökande ytterligare och arbetsförmedlingen får än mindre tid att förmedla eller hitta arbeten för arbetssökande.
Nog behövs en arbetslinje, men den ni kallar detta är en jobbsökarlinje med tuffare och tuffare kontroll och angiveri av arbetssökandes jobbsökeri. Löjligt och meningslöst.
Vi behöver som Löfven sa följande.

Citat: Om det är ett uppdrag jag vill bära så är det att återskapa tron på demokratins möjligheter. Slut citat.

Alliansen har visat sin misstro mot demokratin genom att 2010 nonchalera ett demokratiskt majoritetsbeslut i riksdagen av att omedelbart stoppa nya anvisningar till fas 3.

Vi måste återupprätta tron på riksdagsbeslut, om majoriteten är överens i riksdagen ska inte en regering kunna låtsas som ingenting och diktatoriskt fortsätta på sin ideologi av ren dumhet och omogenhet!

En misstroendeförklaring mot sittande regering borde tagits då därför att nu visade den hur usel den var i demokratiskt hänseende.

Demokrati är inget alliansen förespråkar, mer än teoretiskt eller om det passar deras egna syften.


Inga kommentarer: