Google

Translate blog

lördag 3 augusti 2013

Kent Persson (M), partisekreterare, öppnar mun igen och tramset och lögnerna flödar.Citat: Socialdemokraternas jobbförstörande politik förstärker farhågorna att de återigen kommer att försöka nå sitt arbetslöshetsmål genom att driva ut människor i utanförskap. Slut citat.

Med detta kan man utläsa välsignelsen av moderaternas politik av utförsäkringar av sjuka från sjukförsäkringen till i många fall socialbidrag och självmord. Långtidsarbetslösas välsignelse av att få sin a-kassa sänkt till 65 % och utöver det per automatik få köpkraften reducerad år för år genom att basbeloppet inte höjs på denna usla ersättning, där brytpunkten inte har höjts alls sedan 2002!

Men utan detta påstår lögnaren, jag säger lögnaren eller propagandaministern kanske varit ett bättre namn och står för detta, att det i annat fall skulle skapats utanförskap. Utanförskap av vad då?! Möjlighet att ingå i ”arbetslinjen” eller som den i verkligheten är, arbetssökarlinjen!

Så att slippa usel och pågående sänkning av arbetslöshetsersättningen, att slippa hamna som utfattig hos socialförvaltningen och redogöra för sina utgifter för att få ett lågt försörjningsstöd, att slippa utförsäkras från sjukförsäkringen fastän läkare skrivit sjukintyg och den plågade faktiskt är sjuk och känner sig förödmjukad av att tvingas leva upp sina tillgångar, sälja hus och bil innan försörjningsstöd blir aktuellt och ibland må så dåligt av utförsäkringen eller hotet om detta så den tar sitt liv, det påstår Persson, är att slippa utanförskap!

Just ovanstående vill de rödgröna stoppa, men Kent Persson säger att då blir människor satta i utanförskap.

Hur tänker denne Kent Persson?! Min uppfattning, inte alls, utan är så förbannat frälst eller har så bra betalt för att propagera och gå över lik för att genom propaganda locka friska o de med arbete att fortsätta rösta på alliansen och säkert kommer snart även hotet att om de rödgröna vinner valet blir det inget femte jobbskatteavdrag.


Liken av de som tagit sitt liv när utförsäkringen eller den sänkta arbetslöshetsersättningen kom och i dess förlängning den förödmjukande fas 3 agendan, slutstationen för de flesta som hamnar där.

Inga kommentarer: