Google

Translate blog

torsdag 8 augusti 2013

Sverige är moderaternas experimentverkstad. Fattigdom, segregation och utanförskap är ett mål, ett annat är skattelindringar för de med arbete.Citat: Sverige har blivit allt rikare. På bara tio år har ett genomsnittligt svenskt hushåll ökat sin inkomst med mer än 40 procent. Ändå talas det ständigt om att pengar saknas. Skola och välfärd är i kris. Fattigdomen växer. - - - S-kvinnorna kräver: höj kvinnolönerna, höj barnbidragen, höj bostadsbidragen och förbättra välfärden. Slut citat.

Detta med anledning av att ensamstående mammor - likt de flesta som inte har ett arbete - har fått det betydligt sämre i moderaternas experimentverkstad Sverige.
Bra krav - men inte ett ord om höjd a-kassa, stopp på utförsäkringar eller att dessa grupper inte får ett öre mer per år fastän avgifter och inflation urholkar dessa försäkringar.

Grupper som inte kan få bostadsbidrag eller andra förmåner utan blir hänvisade till försörjningsstöd, enbart av den anledningen att de inte får hjälp till ett arbete med lön utan enbart arbete i fas 3 utan lön.

Moderaterna njuter i sitt utopia där människor ses som mindre värda om de inte själva klarar att hitta en arbetsgivare!

Numera kan man även hitta moderater som i media går ut med påståenden att ”fas 3 are trivs med sin plats och sin ersättning” för att sitta där och arbeta utan lön!

Om så vore fallet och det var riktigt skulle jag själv bli moderat och kräva 0 kronor i a-kassa eller försörjningsstöd till dessa fas 3are! De hör inte hemma i annat än i vården  i så fall. Den fas 3are som anser att den inte är värd mer än en fas 3 plats och en dålig ersättning uppmanar jag att söka psykiatrisk hjälp.

Apatin och missmodet har tagit över personligheten då och gör att uttalanden av en sådan person ger vatten på kvarn till moderater som önskar sprida budskapet att ”fas 3are är nöjda” men aldrig att dessa moderater själva skulle önska sig en fas 3 plats, till sig själv eller sina anhöriga, istället för den anställning de har nu!


Bara det visar på motsägelser och en krass människosyn av ”vi och dom” mentalitet.

Inga kommentarer: