Google

Translate blog

söndag 29 september 2013

Alliansen gasar på mot Sveriges undergång, ekonomiskt och välfärdsmässigt.Citat: – Det femte jobbskatteavdraget är fel fördelningsmässigt. Skatteintäkterna behövs för att finansiera välfärden. --- – Jag tror faktiskt folk är mogna att ta en diskussion om den generella välfärdspolitiken. De signalerna får jag från arbetsplatserna. Människorna är missnöjda med vad som hänt med välfärden.

--- – Pengarna borde i stället satsas där de behövs. I skolan, i vården, för att förbättra a-kassan och så vidare. Slut citat.

Människor önskade inte ytterligare en segregering av svenska folket ekonomiskt men alliansen gasar på med ytterligare ett jobbskatteavdrag, som enbart får effekten att arbetssökande och sjuka får det än sämre ekonomiskt och detta ses som så viktigt att de ökar statsskulden för att få igenom avdraget. Konkret, man lånar pengar för att få igenom en ytterligare segregationsskapande åtgärd.

Mot dumheten kämpar själva gudarna förgäves, heter det.

I Sverige finns ett parti som kallar sig kristet och likväl förtrycker de svaga, om detta inte ger Gud tårar i ögonen när han ser hur de som kallar sig kristna agerar mot de svaga i Sverige vore det ett mirakel. Men jag har läst en gång att kristdemokraterna sagt att politik och religion är två skilda saker. Javisst är det, men då ska man inte kalla sig kristna partipolitiskt det ger fel signaler om vad kristendom är.

Kristendomens budskap är inte förtryck av människor, fast många anser att det är utmärkande för religion genom historien. Det har aldrig menats att kristna människor ska förtrycka medmänniskan hierarkiskt.  Men då människor med makt gjort detta i religionens namn har denna uppfattning kommit att bestå.

Religionen och kristendomen har missbrukats i alla tider för egoistiska och förtryckande syften och detta påstår jag kristdemokraterna är värdiga arvtagare av i dag till genom sin skattepolitik och arbetsmarknadspolitik, för att inte säga att de står bakom utförsäkringen av sjuka från sjukförsäkringssystemet!


Inga kommentarer: