Google

Translate blog

torsdag 5 september 2013

Reinfeldt tror att arbetsgivare behöver fler arbetare om ett femte jobbskatteavdrag införs. Lika idiotiskt tänkande som att arbetssökande i massupplaga får arbetsgivare att behöva fler arbetare.Ja, till viss del kanske det behövs, då allt detta cv öppnande och kastande kan behöva någon anställd mer på större företag. All kontroll av arbetssökandes arbetssökeri från 1 september ger ju ca 150 arbeten i kontrollkontrollerandet av arbetssökandes arbetssökeri.

I övrigt är det löjliga familjen som regerar. Rädslan för att Löfven ska förstöra segregation av svenska folket genom att inte fortsätta försämra för arbetssökande, lyste igenom i Reinfeldts tal den 17 augusti. Rädslan sken som en sol från Reinfeldt, han sa bland annat följande,

citat: – Det är viktigt att betona att vanligt folk på det här sättet får det bättre, sa Reinfeldt och slog fast att en sjuksköterska fått 2 200 kronor mer i månaden med alliansens fyra jobbskatteavdrag.

- -- – Stefan Löfven har redan förklarat att när väl det här är på plats så ska det få stanna där. Jag fattar inte det här. Hur kan det vara något som ingen behöver när vi föreslår det, men när det väl finns på plats är det något nästan ingen kan förlora. Det finns ett ord för sådant: hyckleri. Slut citat.

Ja, Reinfeldt, hyckleri är vad du och de dina agerar genom! 

Citatet visar i klartext att det han ser som ickevanligt folk är de arbetslösa och sjuka. Dessa räknas inte utan ses som utanförskapade och segregerade och ska ses så. Dessa skiter Reinfeldt i om man undantar att de ska kontrolleras hårdare så de gör något.
Jag håller dock med Reinfeldt att det är fel av Löfven att inte riva upp det femte jobbskatteavdraget men ändå mer fel är att införa det av ren elakhet vilket alliansens gör. 
 Ingen ska betala mer i skatt än någon annan.  Skatt efter bärkraft, oberoende om inkomsten kommer från arbete eller försäkringar har vi haft fram till Reinfeldts dagar.

Visst, de idiotiska jobbskatteavdragen kan få finnas kvar, men de utan dessa måste få skattelindringar fram till dess att skattetrycket är lika för alla oberoende av vem det är. Arbetslösa ska inte ha högre skattetryck än de med arbete, sedan måste a-kassan höjas, även det en självklarhet.

I annat fall är det ingen skillnad på politiken vid ett regeringsskifte, då är det hyckleri och bluff o båg. Det räcker inte med att ta bort det förbannade fas 3.


Inga kommentarer: