Google

Translate blog

söndag 22 september 2013

Tiggare ska ses som normalt i Sverige och kommer att öka. Inget att diskutera, utan något som människor måste vänja sig vid, i alliansens så kallade arbetslinjes Sverige.Citat: Men regeringens egen hemlöshetssamordnare säger att tiggeriet är något Sverige måste vänja sig vid.
– Med den fria rörligheten kommer de här problemen, säger Michael Anefur, som är hemlöshetssamordnare på regeringskansliet och just nu utreder frågan. Slut citat.

Detta är framtiden i ett land som Sverige, vilket varit idiotiskt nog att gå med i EU och den fria rörligheten av människor. Inte arbetskraft då tiggeri väl inte kan ses som fri arbetskraft som ska ha möjlighet att komma hit o tigga.

Eller är det så, ska vi verkligen avtrubbas helt och acceptera tiggeriet med en gäspning?
Kanske det ingår i ”arbetslinjen” där vi stillatigande ska se vårt folk segregeras ekonomiskt om de råkar vara arbetssökande eller sjuka!

Alliansens sjuka människosyn segregerar arbetssökande ekonomiskt, tuffare för varje år som går, av nya jobbskatteavdrag och vägran av att höja a-kassan.

Är det detta samhälle vi önskar? Alliansen önskar det definitivt, ett samhälle av fler o fler ekonomiskt segregerade arbetssökande och sjuka. Är meningen att invandrande tiggare ska vänja oss vid att i framtiden få arbetssökande svenskar att tigga på gator o torg?!

Troligen, om man läser uttalandet ovan. Det nya tuffa Sverige ska vänjas vid att människor som inte får arbete ska tigga och be om sin mat och sin sängplats på ett ev. härbärge.

Sverige ska bli ett ”vi och dom” samhälle och svenska folket accepterar detta så länge de kan mutas med jobbskatteavdrag på bekostnad av vård, skola och omsorg om de svaga i samhället.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, mycket bra skrivet....Har själv funderat i dessa banor.

Rolf sa...

Tack för kommentaren. Och konstigt nog fick vi idag läsa om hur romer registrerats av polisen. Jag hade skrivit blogginlägget långt innan detta publicerades så det var rätt dag inlägget kom in. Registrering av olika folkgrupper mm hör inte till ett demokratiskt samhälle utan till 1930-talets Europa. Nog är något på väg.