Google

Translate blog

onsdag 16 oktober 2013

Arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantessons syn på arbete är alliansens fas 3 eller betalt arbete vilka likställs som arbete och sysselsättning i arbetslinjens mantra. Slavägarementaliteten frodas i Sverige.Lägg märke till att i ”arbetslinjens” namn enligt nya arbetsmarknadsministern är målet att alla ska ha ett arbete att gå till men om det ska vara avlönat eller ett fas 3 arbete ses som likvärdigt. Det behöver med andra ord inte var ett avlönat arbete.

Citat: Sverige ska vara ett land där alla som kan arbeta ska ha ett arbete att gå till. Slut citat.

I detta ingår arbeten med bidragslön, arbete med avtalsenlig lön och gratisarbetande som praktikanter och fas 3 sysselsatta.
Citat: För att nå dit krävs det att vi fortsätter att vårda och utveckla arbetslinjen.
--- Varje nytt jobb är betydelsefullt och behövs. Slut citat.

I ovanstående resonemang ingår alla de anordnare för fas 3:are vilkas jobb skapats under ”arbetslinjens” mantra och som många anordnare lever gott av.

Genom att ta emot långtidsarbetssökande och få 5000 kr skattefritt i månaden för var och en har många fått en bra inkomst, i en del fall bara genom att förvara de långtidsarbetslösa i fas 3 som det kallas, i andra fall även satt dessa människor i arbete och tjänat än mer på dem.

här har alliansen lyckats skapa nya jobbtillfällen och födkrokar. De såkallade fas 3arna däremot har för sitt deltagande i att ge dessa anordnare en inkomst enbart en låg a-kassa som legat still sedan 2002 och som även för fas 3are sänkts till 65% av ersättningen i den a-kassa de har rätt till!

Vissa deltagare har socialbidrag istället. Fastän de deltar i sysselsättning eller regelrätta arbeten hos dessa anordnare (arbetsgivare) utgår inga jobbskatteavdrag för deltagaren.

Citat: Vi ska ha en arbetsmarknad som växer och där jobben blir fler. Det är endast med en politik för fler jobb som vi skapar förutsättningar för att alla människor ska komma till sin rätt. Slut citat.

Nya jobb här menas även fler anordnare till långtidsarbetslösa i fas 3.
Detta ger förutsättningar för att rätt människor hamnar där de hör hemma. Långtidsarbetslösa i fas 3 där de enligt alliansen hör hemma.

Och rätt anordnare (arbetsgivare) som utan förbarmande och gnäll kan använda fas 3arna till en god och lönsam inkomstkälla, då har även den människotyp som tidigare i historien hette slavägare hamnat på sin rätta plats i samhället.

Detta är kontentan av den nya arbetsmarknadsministerns syn på framtiden!Inga kommentarer: