Google

Translate blog

söndag 13 oktober 2013

Det är antalet arbetslösa som är viktigt, inte att fler är sysselsatta med arbete eller i fas 3! sedan 2006. Nya arbetsmarknadsministern ska propagera för fler i arbete och dölja fler arbetssökande. Hillevi Engström misslyckades med detta enligt Reinfeldt.Hillevi Engström fick gå då hon inte med själ och hjärta lyckades förfalska verkligheten till förmån för alliansens arbetsmarknadspolitik.

Citat: - Hon levererar inte på det sätt som kommer krävas i en valrörelse. Hon har inte lyckats få ut vårt budskap om att vi faktiskt har fler sysselsatta i dag än 2006, säger en tung M-källa. Slut citat.

Dårar! Vad betyder det om fler är sysselsatta idag än 2006 när arbetslösheten ändå är högre?! Det är antalet arbetslösa som är viktigt, inte att fler är sysselsatta med arbete eller i fas 3!

Det är totalt ointressant om fler är sysselsatta, när det finns fler arbetssökande idag än 2006!
Det är antalet arbetslösa som visar på misslyckandet i arbetsmarknadspolitiken!

Den skamliga budgeten kan läsas i sin helhet nedan. Inte finns här någon förbättring ekonomiskt för sjuka och arbetssökande.

SKÄMS Anders Borg och övriga röstberättigade, vilka är ansvariga för alla de arbetssökande som idag söker arbete utan att arbetsförmedlingen gör annat än kontrollerar deras rätt till en usel - stillaliggande sedan 2002 - a-kassa vilken beskattas lika hårt som då - inga jobbskatteavdrag här inte!

Lika ansvariga är ni tillsammans med alliansen för alla de förtvivlade sjuka som utförsäkrats från sjukförsäkringen och i de fall där dessa har tagit sitt liv!

Skammens budget för 2014 finns här.

Inga kommentarer: