Google

Translate blog

tisdag 22 oktober 2013

Kränkningen av arbetssökande helt legalt genom alliansens politik.Det handlar inte längre bara om att se till att ersättningen från a-kassan blir sämre år för år genom inflation. Inte heller genom jobbskatteavdragens segregationsskapande.

Det handlar om misstänksamhet och syndabockstänkande och ren och skär ondska!

Vi har sett den form av tänkande i andra sammanhang genom historien, misstänkliggörandet av människor och behandlingen av dessa. I Sverige utförsäkrade och arbetssökande, vilka placeras i utanförskap inte bara ekonomiskt utan även i inlåsta utrymmen om de inte ska leva på luft. Fas 3 platser mm.

Senaste steget är kontroll och åter mer kontroll av arbetssökandes jobbsökeri. Syftet är att färre ska få någon form i ersättning under den tid de söker arbete om de inte agerar som lydiga marionetter i det nya Sverige.
Citat:
Maria Mattsson Mähl är delägare och arbetande styrelseordförande i företaget AlphaCE, som arbetar med coachning av särskilt utsatta arbetslösa, som nyanlända invandrare, personer med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar och långtidsarbetslösa.

Hon menar att kontrollmöjligheten redan finns och att en obligatorisk kontroll bara stärker dessa människors känsla av utanförskap och utsatthet.
– För dem som verkligen gått in för att söka jobb kan det uppfattas som en kränkande handling. Och de som inte söker jobb kommer alltid att hitta vägar förbi den här kontrollfunktionen.
--- Olle Åkerlund säger att hans a-kassa har en plan för hur man ska klara av det nya läget, men anser att resurserna kunde användas bättre:

– Vi håller på att anställa fler medarbetare, men det är väl inte på a-kassorna det ska skapas jobb? Slut citat.

Mer behöver inte sägas just nu om detta ofog skapat av en desperat arbetsmarknadsminister och en sjuk ideologi.

För att inte säga ett historielöst parti eller allians som inte lärt av historien.
Att skapa utanförskap och att segregera människor ekonomiskt plus att kontrollera människor hårdare och hårdare, slutar historiskt alltid med en katastrof för ett land.


Inga kommentarer: