Google

Translate blog

söndag 27 oktober 2013

Moderaternas valkampanj ska enligt media bli ett hån mot stora delar av svenska folket. Att förbättra för enbart de som har ett arbete är inte att förbättra för alla utan tvärtom och moderaterna är inte intelligenta nog att skämmas för detta, utan istället går de till val på det.Jag trodde inte mina ögon när jag läste nedanstående uttalande från moderaterna. Fräcka är de om de på allvar vågar gå ut i en valkampanj med följande uttalanden.

Citat: Även S främsta politiska motståndare Moderaterna kampanjar för fullt. Fokus ligger på att beskriva vad Alliansen har åstadkommit sedan 2006 med budskap som ”Vi har gjort Sverige till ett bättre land att leva i”. Slut citat.

Jag bara satt förundrad och undrade vilken värld vi lever i där segregation av människor ekonomiskt ska ses som ett bättre Sverige!?

Där arbetssökande hamnar i fas 3 och inte får ett öre mer i ersättning i nya budgeten, utan ska ligga ersättningsmässigt på samma nivå och med samma skatt som 2002 minus 15 % i ersättning, om de varit arbetslösa länge. Där ersättningen för sjuka o arbetslösa minskar i värde år för år genom inflationen.

Ett Sverige där vården dras ned och minskande personal i vård o skola ska ses som ett bättre Sverige.

Där människor ska få lägre skatt enbart på grund av ett de lyckats få ett arbete.
Där skolan ska ses som en besparingsåtgärd.

Listan kan göras lång. Men hur i helv... vågar ett parti gå till val med att öppet påstå att vi fått det bättre!?

Hur kan ett parti få majoritet som inte ser till att alla i ett land får del av ett bättre liv?
Hur kan utanförskapande ge majoritet i två val som det gjort för alliansen?

Hur kan jobbskatteavdrag få folk så blinda för varifrån man lånar eller tar pengar för detta att de fortfarande till ca 50 % bland de borgerliga väljarna så egoistiskt anser att det är rätt?!

Är moderaterna så blinda för verkligheten att de själva inte ser att de inte är ett parti för alla?

Att de segregerat svenska folket ekonomiskt, misslyckats totalt med att få arbetslösa att få arbete genom att göra om arbetsförmedlingen till en kontrollorganisation av arbetssökande, istället för att förmedla kontakter för arbete?!

Ja, moderaterna är en gåta. Ja-sägarepartierna i alliansen bara mumlar med och är pådrivande i samma andas politik. Mantrat ”arbetslinjen” ljuder bland Sveriges moderater o alliansen - ingen vet vad den betyder.

Enbart en upprepning av att det de fått svenska folket att benämna bidragslinjen ljuder i motsatts till ”arbetslinjen” båda uttrycken säger inget om något. Båda är mantra - inget annat. Mantra att påverka till moderaternas sjuka politik och ideologi.

Att förbättra enbart för de som har ett arbete är inte att förbättra för alla utan tvärtom och moderaterna är inte intelligenta nog att skämmas för detta utan istället går de till val på det…


Inga kommentarer: