Google

Translate blog

tisdag 12 november 2013

Arbetsförmedlingen har facit på Fredrik Reinfeldts misslyckade arbetsmarknadspolitik.Citat: De senaste tio åren har arbetsmarknaden förändrats i grunden. De arbetslösa har blivit 106,000 personer fler. Nästan hela ökningen – 103,000 personer – kommer från de grupper som har allra svårast att få ett jobb.  Det visar en ny prognos från Arbetsförmedlingen.

--- – Det innebär att allt för många människor riskerar ett livslångt handikapp på arbetsmarknaden. Det betyder sämre inkomster men också sämre hälsa för de här individerna.

Till de mest utsatta räknar Arbetsmedlingen de som är över 55 år, har låg utbildning, inte är födda i Europa eller har en funktionsnedsättning. Slut citat.

Alla dessa vackra ord, alla dessa ekonomiskt segregerande åtgärder som usel a-kassa, utförsäkring av sjuka och jobbskatteavdrag. Vad blev det av detta annat än en ekonomisk segregation av svenska folket i de med och de utan arbete eller hälsa?!

Ingenting! Arbetslösheten har ökat och ökat mest bland de som har allra svårast att få arbete i ett Sverige där diskriminering blivit ett honnörsord!
Diskriminering av sjuka som arbetsskygga och därför ska de utförsäkras från sjukpenningen.

Diskriminering av arbetssökande, inte bara enligt citatet ovan, utan även genom att placeras i fas 3 - den mest utanförskapande åtgärden av arbetslösa genom Sveriges moderna historia!

Diskriminering, utanförskapande, segregation och fördomsspridande mot ovanstående grupper är nummer 1 av åtgärderna i alliansens politik.
Att skapa ett fördomsfullt Sverige där de med arbete ska se ner på dem utan.
Där stöd blivit ett fint ord och bidrag ett skammens begrepp.
Vill vi ha det så i framtidens Sverige? Jag hoppas inte det.
Alliansen gick till val 2006 med en bluff och omskapade sedan Sverige till ett ekonomiskt uppdelat Sverige där de med arbete skulle gynnas ännu mer än genom avtalshöjningar av lönen och de arbetssökande skulle missgynnas så mycket som möjligt.

Citat: Jobben är Reinfeldts största misslyckande. 7,5 procent av ­hela arbetskraften stod utan ­arbete nu i september. Under hans år som statsminister har jobben inte kommit. Däremot har det blivit mycket svårare att inte ha ett arbete. Slut citat.

Moderaterna gick till val 2006 som ”det nya arbetarpartiet” och går till val 2014 som ”det enda arbetarpartiet”.

Men i moderaternas agenda ses enbart den som har ett arbete som en arbetare, inte de som söker ett arbete, sedan kan de ha varit arbetande hur mycket som helst innan de blev rationaliserade bort - eller grymma tanke - de ungdomar som med hopp om en ekonomiskt stark framtid går ut från skolor och möts av hån och arbetslöshet och kanske hamnar - och blir kvar i - fas 3.


Inga kommentarer: