Google

Translate blog

lördag 16 november 2013

Rädsla stoppade oppositionens förslag, att stoppa den statliga brytpunkten av skatteminskning för högavlönade. Man var rädd för att anklagas för samröre med SD.Smutskastningen mot oppositionen haglade i riksdagen då alliansen inte kunde tänka sig att vika en tum i sin segregationslinje, där arbetssökande och sjuka ska bestraffas hårdare för deras arbetslöshet och sjukdom!

Man var rädd att inte få igenom ytterligare skattesänkningar som gjorde att deras ”arbetslinje” ytterligare skulle segregera svenska folket.

Men deras propaganda av att oppositionen skulle bli ett stödparti för Sverigedemokraterna om de fick igenom sin protest mot höjt tak för statlig skatt hade skrämt oppositionen.

Därför var uträkningen att inte alla skulle komma till omröstningen och därmed skulle de uträknat förlora denna med en röst. Det skulle se bra ut om man kunde skylla på den mänskliga faktorn, och så blev det.

Citat: Planen från de rödgröna partierna var att efter att ha vunnit dagens omröstning gå vidare och föreslå att riksdagen beslutar att upphäva regeringens planer på att höja skiktgränsen för statlig skatt. Formellt sett är detta sannolikt möjligt även efter dagens förlust för oppositionen, men nu tvekar man inom de rödgröna partierna. Slut citat.
Oppositionen blev skrämd till tystnad och genomförde planen att med minsta möjliga majoritet förlora röstningen.

Vi ska även veta att alliansen sagt att de inte skulle bry sig om ifall oppositionen vunnit omröstningen, utan likväl genomfört sitt förslag, likt de inte brydde sig om när oppositionen fick majoritet sommaren 2011 för ett stopp av fas 3.

Alliansen är inte en sammanslutning där man respekterar demokratiska beslut i riksdagen om dessa inte gynnar dem själva och deras segregationslinje ”arbetslinjen”.

Därför var egentligen omröstningen ett spel för gallerierna och skulle de rödgröna vunnit hade inget förändrats mer än att alliansen i valrörelsen i alla sammanhang tagit fram att de rödgröna och Sverigedemokraterna samarbetade.

Något som kunde ha skadat oppositionen och detta är anledningen till att de rödgröna såg till att deras protest mot högre brytpunkt av statlig skatt uppmärksammades, men att de även såg till att bli nedröstade.

Alliansen jublade naturligtvis och fick än mer råg i ryggen för att vinna även nästa val och fortsätta med sin ekonomiska segregationspolitk!Inga kommentarer: