Google

Translate blog

lördag 19 januari 2013

Vänsterpartiet vill slå ett slag för lågavlönade, men glömmer fas 3 arbetarna.


Citat: Vi som inte tycker att skattesänkningar och rut-bidrag är vad som behövs för ökad jämställdhet måste envist lyfta fram den största jämställdhetsfrågan idag. Nämligen att tusentals kvinnor med tunga och viktiga jobb varken kan leva på sin lön eller få livspusslet att gå ihop. Slut citat.


Självfallet är RUT avdraget något som lönar sig bäst för de med högst lön och något som lågavlönade inte kan använda, på grund av att de redan har en lön de har svårt att leva på.

Självklart är det svårt att leva på en låg lön!

Men som alla andra partier i dag nämner inte heller Vänsterpartiet de arbetslösa eller utförsäkrade, vilka har kanske hälften av vad en lågavlönad heltidsarbetande har i inkomst.

Så är Sverige idag, kampen för bättre standard gäller de med arbete, de utanför bryr sig ingen längre om. Här har Moderaterna lyckats. Lyckats med att skapa ett samhälle där till och med motståndspartier till Moderaternas politik inte längre nämner arbetslösas levnadsstandard eller inkomst från försäkringar.

Sverige kommer knappast att förändras om de rödgröna får makten efter 2014 års val. Moderaterna önskade två mandatperioder för att omvandla Sverige och svenskarna fick detta. Nu är det försent.

Jobbskatteavdragen har gett svenska folket en ny syn på människovärdet. Sverige är uppdelat i ett vi o dom. De med arbete som är viktiga, och de utan arbete som ”i arbetslinjens namn” ska skyfflas undan i debatten och tiga - om de inte ska riskera att kastas ut i ingenting.

Idag har svenska folket inget förbarmande med sjuka som utförsäkrats eller arbetslösa som inte får en arbetsgivare. Moderaterna med anhang har lyckats att omforma Sverige och ännu är Reinfeldt - efter detta - den mest populära partiledaren för sitt tilltag, som är både berömt och hyllat av många