Google

Translate blog

onsdag 20 februari 2013

Partisekreteraren Kent Persson i moderaterna gör bort sig totalt.Genom bland annat nedanstående uttalande vinklar han sanningen och gör bort sig totalt utanför de bokstavstroende moderaternas flumlinje, arbetslinjens fanatiker.

Citat: Vi har en långtidsarbetslöshet som är katastrofal, men regeringen gör ingenting”, säger Löfven i en intervju med Dagens industri. Vad gör ni?

– Det är en ganska högljudd retorik och hård retorik som bottnar i att Stefan Löfven och Socialdemokraterna börjar känna sig frustrerande. De klarar inte av att förnya partiet och kommer inte med nya förslag. De kan inte säga vem de ska styra med. Och de föreslår kraftigt höjda skatter, som kommer slå rakt mot jobben. De vill göra det mer lönsamt att inte arbeta, vi gör tvärtom, säger Kent Persson.
Aftonbladet har varit i kontakt med Stefan Löfvens presskontakt, och S-ledaren väljer att inte kommentera Kent Perssons utspel. Slut citat.

Kent Persson anser fas 3 och ekonomisk misär för de som placeras här är en bra politik, därför stöttar han - som alla andra i alliansen - att motarbeta och icke bry sig om det demokratiska beslutet i riksdagen, att avskaffa idiotin fas 3, vilket togs för snart två år sedan.

Att jobbskatteavdragen enbart fått till syfte att ta medel från de som är sämst lottade och ge till de mest lottade, de med arbete, ser han som bra. Att den usla ersättning - utan jobbskatteavdrag - som ges till gratisarbetande fas 3are, vilka inte fått en krona mer i ersättning för sina arbetsuppgifter sedan sänkningen av a-kassan 2006, det ser han som bra!

Kent Persson är alltså moderaternas talesman i dumheter. Inte nog med detta, han avslutar kommentaren ovan med att säga rakt ut - utan skam i kroppen - att moderaterna tänker göra det än lönsammare att ha ett arbete och då blir säkert resultatet att de som inget har ska få det än svårare ekonomiskt. Hånet mot de som inget arbete har och som får leva på usla villkor och i slutstationen fas 3 arbeta gratis lyser igenom i uttalandet. Märk orden, att göra det ännu mer lönsamt att ha ett arbete.

Skäms Kent, skäms oerhört om du kan, vilket du inte kan! Du är en av de som avskyr de som inte får arbete eller är sjuka. De svaga finns inte för dig o dina likasinnade, de får - enligt dig - skylla sig själva och ska ingen hjälp ha! 
Gå ut med dina fördomar än mer utanför de dina och ert parti kommer knappast att sitta kvar efter 2014, men allt sker i lönndom och uppmärksammas av få numera.

Få svenskar vet ex vad fas 3 är eller hur det fungerar.