Google

Translate blog

måndag 25 februari 2013

Moderaterna kämpar med alla medel för att arbetslösa ska få det än sämre.Nu är Moderaternas lakejpartier Kristdemokraterna, Centerpartiet och Folkpartiet rädda för att svenska folket ska förstå hur usel a-kassan är och har beslutat att försöka få ett beslut om en höjning som vallöfte 2014.


Likadant önskar de rödgröna, men här önskas även ett borttagande av slavsystemet fas 3, då det enbart ger förödmjukelse och apati hos deltagarna.

Men kommer a-kassan att höjas? Knappast om alliansen vinner valet. Lydpartierna till moderaterna har inget att säga till om, de kan föreslå, men inte få beslut genomförda, om moderaterna säger nej.

Citat: Moderaterna är fortfarande motståndare.
– Jag har väldigt stor respekt för att olika partier kommer fram till lite olika slutsatser när det gäller taket i a-kassan. Vi Moderater prioriterar, och det är ju ingen hemlighet, reformer som leder till fler jobb framför ett höjt tak i a-kassan, säger Elisabeth Svantesson, M, ordförande i riksdagens arbetsmarknadsutskott, till Ekot. Slut citat.

Varför dessa moderater då placerar människor i fas 3 och det fortfarande är en mycket hög arbetslöshet är en gåta. Varför har inget vettigt gjorts under två mandatperioder, mer än ramaskriet ”arbetslinjens” utropande, med målet att få svenskar att acceptera dålig behandling av sjuka och en usel ersättning i a-kassan vid arbetslöshet!

Glöm inte, att de som arbetar i fas 3 har samma skattesats som 2006 inget jobbskatteavdrag för arbete i fas 3. Samma ersättning som 2006 efter minskningen av a-kassan till 65 % av tidigare 80 % av a-kassan. Med fortgående försämring genom inflationen.

Detta är och var moderaternas mål, att behandla arbetslösa som mindre värda. De kommer aldrig att ge sig med denna politik, kontinuerlig försämring av a-kasseersättningen år för år genom inflation och avgiftshöjningar.

Lydpartiernas utspel är valfläsk, inget annat. De var en gång konstruktörer eller medlöpare till att få igenom försämrad a-kassa och fas 3. Folkpartiet mumlar, centerpartiets ledare vänder kappan efter vinden och kristdemokraterna kallar sig kristna, men agerar som inkvisitionen mot arbetslösa o sjuka, dömer till segregation o utanförskap av de som inte passar in i den s.k. arbetslinjens mantra utan substans.

Ingen a-kassa kommer att höjas eller fas 3 att tas bort så länge en föraktfull politik mot arbetslösa har mandat genom Reinfeldt och Borg m.fl. usla egocentriker!