Google

Translate blog

torsdag 28 februari 2013

Moderaterna visar snart vägen till Sverigedemokraterna likt jag tippat, och så vinns valet 2018 med regeringssamverkan med dessa.




Min spådom att moderaterna o alliansen vinner 2014 års val med hjälp av små fördomar mot invandrare och ett sista jobbskatteavdrag står sig.

Valet 2018 då Sverigedemokraterna kommer att ha ca 15 -20 % av väljarkåren, kommer moderaterna att bilda regering tillsammans med Sverigedemokraterna, då centerpartiet och även kristdemokraterna kommer att falla ur 4 % spärren.

Men redan nu, då moderaterna förstår att deras fördomsfulla politik mot sjuka o arbetslösa med fas 3 och utförsäkringen kanske inte räcker för garanterad valvinst 2014, och de mindre borgerliga partierna fladdrar utanför 4% spärren, gör man uttalanden som kan få svenskars fördomar att rikta sig till invandrare och ev. ta väljare från SD.

Citat: Spridda röster inom borgerligheten har länge argumenterat under paroller som: ”Tigandet kring invandringspolitikens problem måste få ett slut”.
- - - Det var så här det började i Danmark. Men när demokratiska partier tar upp rasisternas argument och verklighetsbeskrivning är det rasisterna som vinner. Oavsett vad Moderaternas partistrateger tänker sig. Slut citat.
Vägen är tagen mot ett hårdare Sverige.

Citat: Det handlar om att makten går före allt. Och att om priset för en valvinst är att spela främlingsfientliga krafter i händerna – ja, då må det vara hänt.
Vi står nu inför ett nytt läge i svensk politik. Det största regeringspartiet har slutat tro att de kan få ner arbetslösheten och letar i stället syndabockar att peka finger åt.
Regeringen vill prata om invandring i stället för jobben. Slut citat.

Syndabockarna, de ”lata” arbetslösa och de sjuka som inte förstår att de är friska, måste få ännu en partner som syndabock för Sverige och moderaternas fördomsfulla politik. Det blev inte oväntat invandrarna och flyktingfrågan.

Lite komiskt är det då centerpartiet för bara ett tag sedan ville arbeta för fri invandring. Men kanske det var idégivaren för Reinfeldt, han såg ju hur stödet för centerpartiet rasade då.