Google

Translate blog

söndag 3 mars 2013

Tramset om frivillighet i deltagande av fas 3 är just detta - trams.
Har du inte en egen förmögenhet du kan leva av blir  du fas 3 deltagande. Det finns ingen frivillighet i detta såvida du inte har en rik livskamrat  eller tror dig kunna leva av kriminalitet eller tiggeri på gatan.

Om du säger nej, av skälet ex att slippa förödmjukas av att bli gratisarbetande, mellan - tro det eller ej, detta är nya reglerna efter 1 januari 2013 - kl 8.00 - 17.00 (inget skämt) tro inte att du kan få försörjningsstöd som alternativ. Nej, då ska du stå till arbetsmarknadens förfogande enligt ovanstående.

Citat: anser att det inte är ett tvång att skriva in sig på en myndighet om man blir arbetssökande. För den som inte har haft möjlighet pga. höga skatter på arbete kunnat spara så blir det ett indirekt tvång, för det är nämligen en förutsättning för att kunna få någon typ av ersättning att du måste vara inskriven på en myndighet som inte fungerar. Trodde du hade vetskap om det faktiskt. Slut citat.

Många verklighetsfrämmande individer med arbete tror att de arbetslösa har det bra som arbetslösa.

Alla borde utbildas i de arbetsmarknadsregler som finns idag. Om så skedde, skulle alliansen fått avgå med omedelbar verkan när protesterna och hatet mot det system de konstruerat skallat från majoriteten av svenska folket, av rädsla för att hamna i ex fas 3.
Skulle då de som idag är i fas 3 medverka i protesterna?

Få skulle detta då dessa personer är uppfostrade och hotade till tystnad av arbetsförmedlingen och  om de inte tiger o lyder dras ersättningen in.

Till och med när teve för något år sedan skulle undersöka fas 3 platser hjälpte deltagarna anordnarna att hindra teveteamet att komma in på platserna och hänvisade till anordnarna när teve ville intervjua deltagare.

Prata om femtekolonnare i vår tid och apatiska vuxna utan egen vilja! Nog log arbetsmarknadsministern åt dessa deltagares agerande och fas 3 blir kvar.