Google

Translate blog

måndag 11 mars 2013

Engström fantiserar vidare likt en blind som inget av verkligheten vill se.
Denna naivitet som denna regering visar är otrolig. Denna otroliga tjurskallighet i att vägra se sanningen. Denna otroliga ovilja att följa demkoratiska beslut.

Denna otroligt naiva arbetsmarknadsminister som drar löje över sig själv med sina uttalanden om fas 3. Allt speglande en teoretisk ideologi i alliansens värld skallad och kallad arbetslinjen. Arbetslinjen vilket ska uttydas arbetssökarlinjen med instrumenten segregation och utanförskapande av de utan arbetsgivare i ett vi och dom ekonomiskt.

Citat: Regeringen har sedan maj 2011 avsatt resurser för programinsatser i sysselsättningsfasen, det nya namnet på FAS 3 efter att riksdagen röstat igenom FAS 3-stopp den 9 juni 2011. Satsningen förlängs även 2013 och uppgår till 128 miljoner kronor och beräknas av regeringen omfatta i genomsnitt 1 000 personer per månad.

- Det är viktigt att vi ger långtidsarbetslösa de rätta verktygen för att ta sig från utanförskap till ett arbete, säger arbetsmarknadsministern Hillevi Engström. Slut citat.

Varför görs inte detta då? Istället fortsätter förvaringen i fas 3 där deltagarna segregeras ekonomiskt, socialt och där apatin blir resultatet.
Detta är Sverige av idag!