Google

Translate blog

måndag 18 mars 2013

Dumheter slag i slag inom arbetsmarknadspolitiken. När blir det istället jobb som ligger först i agendan och seriös levnadsstandard för alla?




Citat: Mindfulness kan beskrivas som en upplevelsebaserad metod som sägs hjälpa människor att vara medvetet närvarande i nuet.- - - Mindfulness är en metod som de senaste åren tagit sig in i alltifrån terapeutiska behandlingar till företagscoaching och Fas 3-aktiviteter.

– En del är med på en övning och går därifrån opåverkade. Men hos vissa kan det trigga i gång saker och gå över styr. Slut citat.

Då undrar man vad fas 3are ska göra med denna behandling om de nu reagerar på den och går över styr som det kallas. Knäckas? Bli lallande fånar eller tro sig få ett avlönat arbete genom att tro på sin egen förmåga?

 Inte vet jag, men arbetsmarknadskurser med titlar som ”du kan” m.fl. har genom åren florerat utan att de gett arbete och detta är väl något lika konstigt i fånigheter.

Läste även att arbetslösa ska vara arbetssökande i fas 3 m.fl. platser i ytterligare två år i framtiden om pensionsåldern  höjs. Höjden av dumheter då arbetsuppgifterna inte räcker till som de är idag och kostnaderna för pension vid 65 år då vältras över till a-kassorna och socialkontoren.


Engström visar åter upp sitt fula tryne i människosyn. Citat: Reformutrymmet på 23 miljarder kronor ska ”inte läggas på höjda ersättningar till dem som inte arbetar och höjda bidrag”. I stället är det arbetsgivar­avgifter och bolagsskatt som är i fokus. Slut citat.
Ingen tanke på de utan arbete och att dessa år för år som går får det allt tuffare ekonomiskt, då ersättningen vid arbetslöshet legat fast sedan 2006. Hårdare kvinna får man leta efter, men det finns ju människor som älskar dominanta kvinnor utan empati, så hon har säkert hamnat på rätt plats för att slå på de svagaste ekonomiskt utan misskund av konsekvenserna för dessa!


Medveten politik. Citat:  – Meningen med avdraget är ju att fler ska få incitament till att söka jobb och vi är säkra på att detta på sikt kommer att leda till det. Så vitt jag vet finns inga undersökningar om den saken än, men teoretiska modeller visar att jobbskatteavdraget leder till att fler kommer ut på arbetsmarknaden. Slut citat.

Med andra ord en teori som man undrar när - och om - den håller, ännu finns inget tecken på detta, tvärtom, långtidsarbetslösheten ökar.

Försörjningsstöd betalas ut till allt fler…