Google

Translate blog

torsdag 21 mars 2013

Alliansens fas 3 barnsligheter krossar familjer och tvingar fram skilsmässor.
Alliansens tjurskallighet och försköning av behandlingen av fas 3 arbetare är en skam för en modern stats arbetsmarknadspolitik!

Citat: Dan Gabrielsson, ordförande LO-distriktet Västsverige, säger att situationen är alarmerande.

– Tänk dig att gå till jobbet åtta timmar om dagen och ändå behöva oroa sig för hur du ska få mat på bordet. Vi lever i en tid där den borgerliga politiken återinfört slavarbetet. Där arbetsgivare får ersättning för att anordna fas3, samtidig som vissa individer som deltar i åtgärden inte får ett öre. Det är helt bedrövligt, säger han.

De som förlorat rätten till ersättning tvingas förlita sig på att anhöriga kan försörja dem, eller hänvisas till att söka socialbidrag hos kommunen. Dan Gabrielsson tror att många inte känner till hur tuffa villkoren är för att få socialbidrag. Slut citat.

Citatet ovan säger allt om hur alliansens politiker och vänner ser på medmänniskan och hur de tolkar sitt mantra arbetslinjen.

Arbetslinjen kan sägas tolkas som arbetsuppgifter, inte lön för arbete. Att det ska löna sig att arbeta - vilket de påstår att arbetslinjen ska tolkas som - är enbart bluff o båg! Man segregerar människor i vi och dom och tolkar in i arbetslinjens mantra, att dom inte ska ha lön men ska arbeta ändå.

Vi-begreppet innebär de som arbetar efter ett anställningsavtal, de utan detta ska arbeta gratis och tillhör dom.

Arbetslinjen blev arbetsökarlinjen och i begreppet arbetslinjen finns en djävulsk uppdelning av svenska folket i ett vi och dom.