Google

Translate blog

lördag 13 april 2013

Löfven har inget emot ett femte jobbskatteavdrag. Är han likt alliansen besviken på fackens löneförhandlingar och därför ser sig tvungen att införa ännu ett jobbskatteavdrag?
Alla partier är för fega för att våga bry sig om den ekonomiska och meningslösa misär många av de långtidsarbetslösa lever i.


De arbetslösa ska fortsatt ha samma ersättning och samma skattesats som 2002 minus 15 % sedan Reinfeldt ansåg de skulle få det än sämre utöver fas 3 idiotin. Plus en inbyggd minskning av köpkraften år för år genom inflationen.

Nu har Löfven sagt sitt: Socialdemokraterna har tidigare kritiserat regeringens skattesänkningar och vid upprepade tillfällen sagt att ytterligare sänkningar av inkomstskatten är fel väg framåt. Trots det meddelade Stefan Löfven att partiet inte kommer att riva upp ett eventuellt femte jobbskatteavdrag för vanliga löntagare om de vinner nästa val.

Var blev det av löftet att få en arbetslöshetsförsäkring människor kan leva på och inte bestraffas av

Varför all denna för landet och arbetsgivare så meningslösa jobbskatteavdragsiver?
Vad ska den syfta till, mer än en ekonomisk segregation av de utan arbete?

Finns en dold agenda där man ser framåt till ett samhälle med en kast av lågbetalda arbetstagare eller gratis arbetande? Troligen är det svaret, i annat fall vore omställningen av Sverige genom jobbskatteavdrag meningslös.

Löneförhandlingar var tidigare fackens uppgift  där de ville höja de lägst betaldas lön. Är alliansen så besviken på facken att de anser lönerna är för låga och därför sett sig tvungna att hjälpa till med skattesänkningar för att höja dessa och varför isåfall?!

Kan den dolda agendan vara det som Borgs statssekreterare sa för några år sedan och  resulterade i dennes omplacering. Att alliansens politik går ut på att sänka reservationslönen, den lön någon är beredd att ta för att få ett jobb? Är det i själva verket en lönedumpning som pågår och som döljs genom jobbskatteavdrag.

Inkomstskatt som sedan kan höjas efter behov men då resulterar i samma sak som behandlingen av a-kassan. Lägre nivå ju lägre lön du har eller haft. Jag är övertygad om att Segregationstanken är djup i alliansens dolda agenda vilken arbetar för fullt i det fördolda med målet ekonomisk segregation av svenska folket i ett vi och dom.