Google

Translate blog

tisdag 23 april 2013

Ja se arbetsförmedlingen, lustiga resor och dess passiva fas 3are.
Alla slag av kufiska åtgärder hittar arbetsförmedlingen i vårt land på. Här ett exempel, resa utan uppehåll i mer än 8 timmar tur o retur, utan att det tagits reda på om det fanns något vettigt på jobbmässan de besökte. Ingen rast på vägen, ingen bensträckare, ingen fika, om det fanns toalett på bussen förtäljer inte historien, men det fanns kanske inte det heller…

Citat: Mässan var inte värd resan, eftersom arbetsgivarna efterfrågade få yrkesgrupper.
Därför åkte vi hem en timme tidigare än planerat. Det som retade gallfeber på de flesta var att en arbetssökande nekades att kliva av bussen i Meråker trots att han där redan hade en träff inplanerad med en presumtiv norsk arbetsgivare. Hemresan var också redan inplanerad. Att stanna bussen och släppa av denne arbetssökande hade inte tagit många sekunder. Slut citat.

Man läser detta och blir ett frågetecken i tankarna, vad håller arbetsförmedlingen här på med? Jag kan inte fundera ut ett vettigt svar.

Utöver detta finns i artikeln som det är taget från en insändare som säger otroligt mycket och vilken jag citerar här: Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är FAS-3:orna som måste ta tag i det här. Det är de som måste säga ifrån.
Hur många är ni? Flera hundra tusen? Ni är Sveriges största arbetsgrupp. Organisera er för helvete, och slå tillbaks mot de som förslavar er! Det är ni som kan ställa krav, det är ni som har all makt, det är ni som skall diktera villkoren. Alla FAS-3:or måste unisont be sina slavägare att fara åt helvete. Organisera er och grip makten! Slut citat.

Visst kan man undra över handlingsförlamningen som finns bland denna stora grupp av fas 3 are. Min misstanke är att personerna uppfostrats och hotats med repressalier av ekonomisk art om de inte låter sig förödmjukas, lyder och underkastar sig redan i den något mänskligare men misslyckade fas 1 och 2.. Detta för att agera som marionetter i fas 3 och enbart lyda och underkasta sig i sista fasen och att automatiskt söka jobb likt en robot. Allt med syftet att inte ställa till oreda i samhället o ”arbetslinjens” mantra i alliansens ideologi och störa samhällsordningen.