Google

Translate blog

onsdag 22 maj 2013

Katarina Brännström (M) ledamot i arbetsmarknadsutskottet hånar alla fas 3 are, se nedan.
Vill ut och statuera exempel. Men vilken fas 3 are vågar riskera sin usla ersättning och bjuda in en av de personer som ligger bakom segregationspolitiken av arbetslösa? Självklart ingen och det vet ovanstående.

Citat: Så till dig som är väldigt missnöjd eller känner till missförhållanden för fas 3-deltagare: Jag ber dig att du hör av dig. Men ingen har hittills svarat på mitt erbjudande om att komma på besök hos anordnare som inte uppfyller kraven eller komma till ett möte! Slut citat.

Hon menar därmed att fas 3are ska bjuda in henne till en fas 3 plats för att bevisa - inför anordnaren - att platsen inte uppfyller kraven på fas 3!

Självklart kan ingen fas 3 are göra detta - vilket säkert är meningen också - utan att efter detta tilltag omplaceras av AF eller kastas ur aktiviteten. Fas 3 are är skrämda till tystnad av AF:s kontrollorgan.

Om denna kvinna skulle komma ut på någon plats så skulle hon garanterat i första hand höra anordnarens version av hur platsen är anordnad, säkert skulle arbetsförmedlingen även få säga sitt.

Fas 3aren skulle skuffas undan och därmed känna sig som ett litet barn som behöver en tillrättavisning eller tvingas berätta vad denne vill istället.

Säkert skulle inte det viktigaste i fas 3 - ersättningen - nämnas.

Erbjudandet är ett hån och hon vet så väl att ingen kan realisera det utan repressalier från arbetsförmedlingen och tillrättalägganden från anordnaren. Plus att ev. övriga fas 3 are på platsen inte vågar säga något utan snällt går anordnaren till mötes med ord som ”här är bra” eller hänvisar till denne eller arbetsförmedlingen när media kommer.
Fegheten hos fas 3are har visats tidigare när media kom till anordnare och vägrades inträde av både anordnare och deltagare för några år sedan som vi minns.