Google

Translate blog

måndag 27 maj 2013

Löfvens löften måste hållas, befria de i fas 3 segregerade svenska invånare vilka alliansen inte lyfter ett finger för.De som blivit satta i utanförskap av alliansens arbetsmarknadspolitik och hemska människosyn kan inte vänta om Löfven får makten 2014. De har setts ner på och levt i utanförskap sedan 2006 med Reinfeldts s.k. arbetslinje (läs arbetssökarlinje).

 Löftet nedan måste hållas. Svenska folket i dessa grupper av arbetslösa eller utförsäkrade har inte råd med en mandatperiod till av utanförskapande politik av alliansens karaktär. Hotet om ett femte jobbskatteavdrag som om det realiseras får ännu större klyftor mellan de med en arbetsgivare och de utan.

Därför måste följande uttalande ge konkret vad det säger. Inte bluffen som kom för två år sedan då oppositionen fick majoritet i riksdagen av att fas 3 skulle stoppas men då alliansen hånade beslutet och inget gjorde fick oppositionen att strunta i detta demokratiskt tagna beslut. Nu vill vi inte se fler papperstigrar av oppositionen!

Citat: Vi ska se till att varje ung får chansen. Vi ska utrota ungdomsarbetslösheten, lovade S-ledaren.
- Du ska aldrig någonsin känna dig utanför i långtidsarbetslöshet.
Han angrep också regeringens tredje steg i jobb- och utvecklingsgarantin, den så kallade fas 3, som Löfven beskrev som "slutförvaring".
- Vi ska befria alla ur fas 3. Unga som gamla. Slut citat.

Alliansens propaganda för att ringakta motståndarna när den egna politiken misslyckats totalt finns ett aktuellt exempel på nedan. Läs och lär hur propaganda kan vinklas för att missleda och skapa syndabockar, med syftet att fortsätta segregera och skapa utanförskap för arbetssökande och sjuka.

Glöm inte följande uttalande: 

Det finns tre slags lögn: lögn, förbannad lögn och statistik.

Är viktigt att komma ihåg om man läser moderaternas propagandastatistiska skrift, utgiven efter socialdemokraternas skuggbudget. 

Följ länken men läs med glimten i ögat. Allt är inte vad det ser ut som. LÄNKEN HÄR: